Inkoop / Druk 3 (e-book)

werken vanuit een ketenbenadering

Voorzijde
Inkijkexemplaar
67,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001886899
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Brigitte Faber-de Lange Reinder Pieters Stef Weijers
Druk: 3
Pagina's: 288
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Vervanger van: 9789001852740
Categorie: Bedrijfsomgeving
NUR: Marketing

Goed inkopen begint met een stevige kennis van het inkoopvak. Inkoop, Werken vanuit een ketenbenadering behandelt op toegankelijke wijze alle aspecten die daarvoor van belang zijn. Hierbij staat de gedachte centraal dat een goede samenwerking met andere afdelingen in een bedrijf, leveranciers en eindafnemers cruciaal is voor een succesvolle inkoop.

De theorie in het boek wordt toegelicht met aansprekende praktijkvoorbeelden en cases uit de industrie, handel, overheid en dienstverlening en afgewisseld met tussenvragen en antwoorden. Dankzij de praktische opzet is deze uitgave ook uitstekend te gebruiken als naslagwerk bij praktijkopdrachten, stages en afstudeerprojecten.

In deze nieuwe editie is de stof over zeven, vernieuwde hoofdstukken verdeeld, waardoor deze beter aansluit bij de periode-indeling van veel opleidingen. Toegevoegd zijn o.a. de onderwerpen ‘historische ontwikkeling van het vakgebied inkoop’, ‘ethisch handelen’, Sales en Operations Planning, ketenfinanciering, contractmanagement, het inkoopontwikkelingsmodel en Purchasing Excellence.

Studenten hebben op de bijbehorende digitale leeromgeving toegang tot toetsvragen en weblinks. Docenten vinden daar open vragen, cases, PowerPoints met figuren en tabellen.