Onderzoek doen! Kwantitatief en kwalitatief onderzoek / Druk 3

Voorzijde
Inkijkexemplaar
38,75
Met 5% studentenkorting
Voor 36,81 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001881931
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Tom Fischer & Mark Julsing
Druk: 3
Pagina's: 224
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2019
Categorie: Exact, Techniek & Onderzoek Onderzoeksvaardigheden
NUR: Statistiek en methodologie

- Praktische methode voor kwantitatief en kwalitatief onderzoek;

- met uitgebreide aandacht voor online-onderzoek;

- geschikt voor cursussen van 2, 3 of 4 EC.

Voor stages en (afstudeer)opdrachten moeten studenten regelmatig praktijkgericht onderzoek doen. Om studenten hiervoor te enthousiasmeren én van de juiste kennis en vaardigheden te voorzien, schreven Tom Fischer en Mark Julsing het boek Onderzoek doen! Deze methode behandelt zowel kwantitatief als kwalitatief onderzoek en is geschikt voor cursussen van 2,3 of 4 EC.

Onderzoek doen! is een aansprekende en eigentijdse uitgave, die aansluit bij de belevingswereld van studenten. De opbouw volgt de stappen van het onderzoeksproces. Elk hoofdstuk vermeldt de leerdoelen en eindigt met een samenvatting en opdrachten. Onderzoek doen! besteedt volop aandacht aan online-onderzoek en steekproeven, bevat handige checklists en een actuele casus die direct betrekking heeft op het afstuderen.

Deze derde editie van Onderzoek doen! is uitgebreid met twee hoofdstukken over statistiek. De inhoud is geactualiseerd door middel van nieuwe openingscasussen, voorbeelden en opdrachten.

In de bijbehorende digitale leeromgeving vinden studenten nuttige links per hoofdstuk en handige checklists. Docenten kunnen er extra lesmateriaal per hoofdstuk, sheets, uitwerkingen en PowerPointslides downloaden.

Onderzoek doen! is hbo-breed inzetbaar, voor alle opleidingen en voor alle fasen.

Lees meer