Marketing.com 4.0 / Druk 4

praktijkboek e-commerce, social media & contentmarketing

Voorzijde
Inkijkexemplaar
35,95
Met 5% studentenkorting
Voor 34,15 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
+
Bestel
ISBN: 9789001877545
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Wim van der Mark
Druk: 4
Pagina's: 142
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Marketing Marketingcommunicatie & reclame Online marketing & e-business
NUR: Marketing

Marketing.com 4.0 is een handige praktijkgids die ingaat op het nieuwe online kijk-, lees-, klik- en koopgedrag van de consument. Met Marketing.com 4.0 leer je meer interactie en verkoop te genereren via websites.

Waarom kiezen voor Marketing.com 4.0?

* Praktijkgids voor succesvol ondernemen op internet;

* compact, praktijkgericht en toegankelijk geschreven;

* bevat de meest actuele inzichten op het vakgebied.

Marketing.com 4.0 biedt een praktische en inspirerende vertaalslag van kennis over dialogen en interactie met consumenten naar online toepassingen. Het boek legt onder meer uit hoe je online verschillende tests kunt uitvoeren, hoe je gegevens analyseert en benut, op welke manieren je responsdrempels kunt verlagen en respons kunt optimaliseren. Bij elk onderwerp ligt de focus op de methode die het meest bijdraagt aan succes. Marketing.com 4.0 is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de vierde editie van Marketing.com 4.0?

In de vierde editie van Marketing.com zijn alle hoofdstukken geactualiseerd. Ook bevat het boek een nieuw hoofdstuk over contentmarketing, dat ingaat op de mogelijkheden om het contact met webbezoekers te intensiveren en te verlengen. Daarnaast is er een hoofdstuk over marketing automation toegevoegd.

Online ondersteuning

Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier handige tools en verhelderende video's. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Lees meer