Professioneel inkopen / Druk 5

Voorzijde
Inhoudsopgave
Inkijkexemplaar
66,95
Met 5% studentenkorting
Voor 63,60 i
Levertijd: 4 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001877231
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Kees Gelderman & Bé Albronda
Druk: 5
Pagina's: 456
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Economie Marketing Logistiek & Inkoop Marketing: vaardigheden & toepassingen
NUR: Marketing

Professioneel inkopen biedt een complete en toegankelijke beschrijving van de belangrijkste aspecten van inkopen. Door de volledigheid van de stof en de vele praktische voorbeelden is het boek al jaren populair onder studenten.

Waarom kiezen voor Professioneel inkopen?

* Compleet overzicht van alle relevante aspecten van inkopen;

* uitstekende koppeling van theorie en praktijk;

* extra online materiaal beschikbaar.

Professioneel inkopen geeft een overzicht van de inkoopproblematiek en beschrijft helder en duidelijk welke modellen en factoren daarop van invloed zijn. Het boek is opgebouwd uit drie delen. Het eerste deel beschrijft wat inkoop als bedrijfsfunctie inhoudt. Het tweede deel van het boek behandelt relatiemanagement. De relatie tussen leveranciers en interne klanten komt aan bod, maar ook inkoopplanning, inkoopanalyse en het inkoopplan. Het derde deel gaat over transactiemanagement. Dit deel geeft je vele handreikingen om te specificeren, offreren, selecteren, onderhandelen en contracteren. Professioneel inkopen is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de vijfde editie van Professioneel inkopen?

De vijfde editie van Professioneel inkopen is volledig geactualiseerd en bevat veel nieuwe praktijkvoorbeelden.. Er is aandacht voor best value procurement en performance based contracting. Daarnaast wordt er in deze editie aandacht besteed aan duurzaam inkopen. Verder komen diverse veranderingen en ontwikkelingen binnen het vakgebied aan de orde, zoals de nieuwe rol van inkopers, contractbeheersing (inclusief Systematische Contract Beheersing), aanbestedingsprocedures voor overheden, de actuele Inco-terms en global sourcing.

Online ondersteuning

Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier oefentoetsen, vragen en opdrachten, extra cases, actuele thema's en weblinks. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Lees meer