Statistiek om mee te werken / Druk 10

Voorzijde
Inkijkexemplaar
62,95
Met 5% studentenkorting
Voor 59,80 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001877170
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Arie Buys
Druk: 10
Pagina's: 488
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Exact, Techniek & Onderzoek Statistiek
NUR: Statistiek en methodologie

Het beheersen van een aantal onderwerpen uit wiskunde en statistiek is essentieel bij tal van opleidingen en beroepen. Statistiek om mee te werken brengt de student voldoende kennis, inzicht en vaardigheden bij om zelfstandig statistische analyses uit te kunnen voeren en resultaten van derden te kunnen beoordelen. Bij dit boek hoort een uitgebreid opgavenboek.

Waarom kiezen voor Statistiek om mee te werken?

* volledige beschrijving van de benodigde statistiek voor economische, sociale en exacte vakken;

* uitgebreid en toch overzichtelijk;

* plaatst de abstracte theorie in verduidelijkende contexten.

Statistiek om mee te werken geeft een compleet beeld van statistische methoden en hun toepassingen. In elk hoofdstuk wordt aandacht besteed aan het werken met Excel. De teksten zijn helder gestructureerd met trefwoorden in de marge en een samenvatting aan het eind. Aan de hand van praktijkvoorbeelden, opgaven en de uitwerkingen krijgen studenten een goed beeld van de toepassing van de stof in de praktijk. Statistiek om mee te werken sluit uitstekend aan bij opleidingen als Economie, Applied Sciences, Engineering, ICT en sociale opleidingen. Daarnaast is het zeer geschikt voor zelfstudie. Het boek is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de tiende editie van Statistiek om mee te werken?

In de tiende editie zijn sommige delen van het boek herschreven. Verder bevat het boek nieuwe onderwerpen, zoals de normal plot, uitbreidingen van de Chikwadraattoets, big data, relatief risico en odds. Ook is er een toets voor de correlatiecoƫfficiƫnt toegevoegd.

Online ondersteuning

De ondersteunende website biedt studenten uitwerkingen van vragen uit het boek, databestanden en een formuleblad. Docenten vinden er tabellen en figuren, extra opgaven en aanvullende informatie.

Lees meer