Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving / Druk 6

Voorzijde
Inhoudsopgave
Inkijkexemplaar
57,95
Met 5% studentenkorting
Voor 55,05 i
Levertijd: 3 dagen
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001875992
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: W. Hulleman & A.J. Marijs
Druk: 6
Pagina's: 288
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Economie Algemene Economie
NUR: Algemene economie

Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving geeft studenten inzicht in de internationale omgeving van bedrijven en de invloed op de strategie van Nederlandse ondernemingen.

Waarom kiezen voor Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving?

* behandelt de belangrijkste regionale en mondiale ontwikkelingen in de wereldeconomie;

* uitvoerig en toch eenvoudig te begrijpen;

* schema's, tabellen en figuren zijn direct toepasbaar in de praktijk.

Dit studieboek beschrijft diepgaand en overzichtelijk de belangrijkste regionale en mondiale ontwikkelingen in de wereldeconomie en relevante internationale economische theorie, zoals comparatieve kosten, wisselkoersen en betalingsbalans. Verder biedt het boek een sterkte- en zwakteanalyse van de Nederlandse economie, een handleiding voor landenselectie en een analyse van het landenrisico. Ook de invloed van de internationale omgeving op de strategie van Nederlandse ondernemingen en het betreden van nieuwe markten komen aan bod. Elk hoofdstuk bevat een lijst met de belangrijkste begrippen. Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is interessant voor studenten die zich voorbereiden op een managementfunctie in het bedrijfsleven en bij de overheid, maar ook zeker voor professionals. Het boek is ook beschikbaar als e-book.

Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is onderdeel van de serie Algemene economie en bedrijfsomgeving van de auteurs Marijs en Hulleman.

Wat is nieuw in zesde editie van Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving?

De nieuwste editie van Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is volledig geactualiseerd en bevat de recentste ontwikkelingen op dit gebied.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website vinden studenten extra toetsvragen om mee te oefenen. Voor docenten staan er PowerPoints. Ook kunnen ze zelf toetsen samenstellen met Toets-op-Maat.

Over de auteurs

Ad Marijs en Wim Hulleman zijn ruim twintig jaar succesvolle auteurs van de serie Algemene Economie en bedrijfsomgeving en al vele jaren docenten bij Hogeschool Windesheim.

Lees meer