Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving / Druk 7

Voorzijde
Inkijkexemplaar
52,50
Met 5% studentenkorting
Voor 49,88 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001738754
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: W. Hulleman & A.J. Marijs
Druk: 7
Pagina's: 288
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Economie Algemene Economie
NUR: Algemene economie

Dit studieboek beschrijft diepgaand en overzichtelijk de belangrijkste regionale en mondiale ontwikkelingen in de wereldeconomie en relevante internationale economische theorie, zoals comparatieve kosten, wisselkoersen en betalingsbalans.

Verder biedt het boek een sterkte- en zwakteanalyse van de Nederlandse economie, een handleiding voor landenselectie en een analyse van het landenrisico.

Ook de invloed van de internationale omgeving op de strategie van Nederlandse ondernemingen en het betreden van nieuwe markten komen aan bod. Elk hoofdstuk bevat een lijst met de belangrijkste begrippen.

Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is onderdeel van de serie Algemene economie en bedrijfsomgeving van de auteurs Marijs en Hulleman.

De nieuwste editie van Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is volledig geactualiseerd en bevat de recentste ontwikkelingen op dit gebied.

- behandelt de belangrijkste regionale en mondiale ontwikkelingen in de wereldeconomie;

- uitvoerig en toch eenvoudig te begrijpen;

- schema’s, tabellen en figuren zijn direct toepasbaar in de praktijk.

Doelgroep

Internationale economische ontwikkelingen en bedrijfsomgeving is interessant voor studenten die zich voorbereiden op een managementfunctie in het bedrijfsleven en bij de overheid, maar ook zeker voor professionals.

Op de ondersteunende website vinden studenten extra toetsvragen om mee te oefenen. Voor docenten staan er PowerPoints. Ook kunnen ze zelf toetsen samenstellen met Toets-op-Maat. Dit boek is tevens verkrijgbaar als e-book.

De auteurs

Ad Marijs en Wim Hulleman zijn ruim twintig jaar succesvolle auteurs van de serie Algemene Economie en bedrijfsomgeving en al vele jaren docenten bij Hogeschool Windesheim

Lees meer