Effectieve zakenbrieven / Druk 6

adviezen en oefenopdrachten

Voorzijde
Inkijkexemplaar
39,95
Met 5% studentenkorting
Voor 37,95 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789001875251
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Marjan Palm-Hoebé
Druk: 6
Pagina's: 151
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Communicatie & Talen Schrijven & rapporteren
NUR: Communicatiekunde algemeen

Het schrijven van een goede zakenbrief houdt meer in dan foutloos schrijven. Elke uiting is immers bepalend voor het imago van een organisatie. In Effectieve zakenbrieven komen de belangrijkste aspecten van een goede zakelijke correspondentie aan bod. Je leert bondig en toegankelijk schrijven voor zowel online als offline media.

Waarom kiezen voor Effectieve zakenbrieven?

* biedt een bondige theoretische uitleg;

* bevat veel oefenopdrachten en casussen;

* met handige online ondersteuning.

Effectieve zakenbrieven start met een beknopte theoretische uitleg over het schrijven van effectieve zakenbrieven, aan de hand van concrete aandachtspunten. In het tweede deel van het boek kun je met een grote hoeveelheid oefenopdrachten en casussen de theorie direct in de praktijk brengen. Daarbij komen verschillende schrijfdoelen aan de orde: informeren, goodwill kweken, het aanbieden van diensten, medewerking vragen, klachten melden en behandelen, en slecht nieuws brengen. Effectieve zakenbrieven is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de zesde editie van Effectieve zakenbrieven?

In de zesde editie is de theorie in het eerste deel van het boek grondig herzien. De kern van dit boek - hoe schrijf je een effectieve zakenbrief? - komt nu nog beter uit de verf. Daarnaast zijn er meer dan twintig nieuwe herschrijfopdrachten en (voorbeeld)cases opgenomen. Tot slot zijn op de website brieven en opdrachten te vinden.

Online ondersteuning

Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier voorbeeldbrieven en opdrachten. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Lees meer