Creativiteit in Communicatie

Voorzijde
Inkijkexemplaar
40,95
Met 5% studentenkorting
Voor 38,90 i
Levertijd: 48 uur
+
Bestel
ISBN: 9789001875213
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Marijn de Jong & Aline Douma
Druk: 1
Pagina's: 228
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Communicatie & Talen Communicatie: algemeen/methoden
NUR: Communicatiekunde algemeen

Het gloednieuwe Creativiteit in Communicatie is een écht doe-boek. Je volgt het proces van werken aan een praktijkopdracht voor een opdrachtgever. Creatieve communicatievraagstukken staan centraal, met extra aandacht voor het online domein. Het gaat niet om het opstellen van (creatieve) communicatiestrategieën. Je leert wel creatieve communicatieconcepten op basis van analyses en communicatiestrategieën te maken en uit te werken.

Waarom kiezen voor Creativiteit in Communicatie?

* Inspirerend doe-boek;

* voor studenten die creatieve communicatievraagstukken willen uitvoeren of aansturen;

* extra aandacht voor het online domein.

Met Creativiteit in Communicatie maak je kennis met creatieve content, waarbij je als (aankomende) expert in woord, beeld en geluid aantrekkelijke, unieke en originele nieuwe combinaties ontwikkelt tussen vorm en inhoud. Met creatieve content wordt bijna altijd een persuasief doel nagestreefd. In het leerboek worden communicatiemodaliteiten en -campagnes behandeld. Tijdens het productieproces leer je aan de hand van relevante theorieën om tot kwalitatief goede creatieve content te komen. Deze theorieën zijn in de praktijk bruikbaar, omdat ze verdieping, praktische handvatten en inspiratie bieden. Alle hoofdstukken beginnen met een casus uit de beroepspraktijk en sluiten af met een samenvatting, opdrachten en een begrippenlijst. Creativiteit in Communicatie is ook beschikbaar als e-book.

Na het toepassen van de leerstof in Creativiteit in Communicatie:

- heb je ervaring met het werken aan praktijkopdrachten op het gebied van creatieve communicatie aan de hand van de creatieve communicatieroutine;

- ben je staat om creatief te denken en communicatieconcepten uit te werken in woord, beeld en geluid;

- kun je als gesprekspartner optreden in het vakgebied van creatieve communicatie.

Online ondersteuning

Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier antwoorden op de oefeningen uit het boek. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Lees meer