Ondernemingsstrategie / Druk 7

Voorzijde
Achterzijde
Inhoudsopgave
Inkijkexemplaar
67,95
Met 5% studentenkorting
Voor 64,55 i
Levertijd: 48 uur
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001868925
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Sytse Douma e.a.
Druk: 7
Pagina's: 279
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Management & bedrijfskunde Bedrijfskunde & ondernemerschap Strategisch management
NUR: Bedrijfskunde algemeen

Ondernemingsstrategie leert je wat een ondernemingsstrategie is, hoe je de juiste strategie bepaalt, en hoe je zorgt dat deze ook daadwerkelijk wordt uitgevoerd. Het boek leest gemakkelijk dankzij de heldere structuur en het eenvoudige taalgebruik.

Waarom kiezen voor Ondernemingsstrategie?

* toegankelijke kennismaking met ondernemingsstrategie;

* logische structuur en helder, eenvoudig taalgebruik;

* veel (online) oefenmogelijkheden.

Ondernemingsstrategie bestaat uit vier delen. Deel 1 legt je uit hoe ondernemingen hun doelstellingen vaststellen, hoe zij hun omgeving analyseren en hoe zij hun sterke en zwakke punten bepalen. In Deel 2 en 3 leer je een strategie te formuleren voor een businessunit en een concern. In Deel 4 doe je kennis op over de implementatie van een strategie. Dit boek bevat de modernste theoretische inzichten op het gebied van de ondernemingsstrategie en is gericht op de praktijk van het bedrijfsleven. Daarmee bereidt het je goed voor op een loopbaan als manager. Erg handig zijn de samenvattingen en vragen die je aan het eind van ieder hoofdstuk vindt.

In deze zevende editie van Ondernemingsstrategie is een flink aantal actuele praktijkvoorbeelden opgenomen ter illustratie van de theorie. Ook zijn er nieuwe hoofdstukoverstijgende cases met opdrachten toegevoegd. Daarnaast is veel zorg besteed aan de studeerbaarheid en visuele aantrekkelijkheid van het boek.

Online ondersteuning

Op de ondersteunende website www.ondernemingsstrategie.noordhoff.nl vind je oefentoetsen met feedback en studieadvies. Zo kun je je nog beter voorbereiden op je tentamens.

Lees meer