Communicatieplanner / Druk 4

Voorzijde
Inkijkexemplaar
27,95
Met 5% studentenkorting
Voor 26,55 i
Levertijd: 3 dagen
+
Bestel
ISBN: 9789001863081
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Wil Michels
Druk: 4
Pagina's: 100
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2018
Categorie: Marketing Marketingcommunicatie & reclame
NUR: Marketing

- Direct aan de slag met het opzetten van een communicatieplan;

- bevat een compleet nieuw hoofdstuk over contentstrategie;

- meer aandacht voor social media.

Soms werken organisaties zonder plan. Ze hebben het zo druk dat er geen tijd wordt vrijgemaakt om de aanpak van communicatie op papier op te zetten. Communicatie wordt dan een ad-hoc activiteit, maar het is krachtiger als de middelen elkaar aanvullen en versterken. Een planmatige aanpak schept duidelijkheid over wat er de komende tijd moet gebeuren.

De Communicatieplanner is al vele jaren een succes want behandelt op een uitermate praktische manier de kern voor het maken van een communicatieplan.

In deze geheel herziene editie van Communicatieplanner behandelt topauteur Wil Michels eerst uitgebreid de aanpak van corporate communicatie. Omdat er verschillende soorten plannen zijn, gaat hij daarna dieper in op de aanpak van interne en marketingcommunicatie. Elk plan sluit af met een contentstrategie. Daarom wordt er een heel nieuw hoofdstuk aan contentstrategie gewijd.

In een heleboel boeken over communicatie staat dat een planmatige aanpak essentieel is. Wanneer je vervolgens zoekt naar een uitgewerkte opzet, vind je die niet. Dit beknopte boek biedt uitkomst: je kunt direct succesvol aan de slag!

Communicatieplanner past binnen alle hbo-opleidingen waar het maken van een communicatieplan onderdeel van het curriculum is.

Over de auteurs

Drs. Wil Michels is directeur van het communicatiebureau Michels Communicatie in Eindhoven. Daarnaast werkt hij als docent bij Fontys Hogeschool Communicatie en als docent en examinator bij de SRM C-opleidingen. Hij is marktleider op het gebied van communicatieboeken.

Lees meer