Rapport over rapporteren (e-book) / Druk 7

op papier en digitaal

Voorzijde
Inkijkexemplaar
16,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001855963
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Wim Hoogland, Roel Dik & Ingrid Brandts
Druk: 7
Pagina's: 88
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2015
Categorie: Beroepsvaardigheden
NUR: Communicatiekunde algemeen

- Voor allerlei opleidingen in het hoger onderwijs;

- geschikt voor zelfstudie;

- ondersteunende website.

Rapport over rapporteren is een al jaren zeer gewaardeerde methode waarmee studenten geheel zelfstandig professionele verslagen en (digitale) rapporten leren vervaardigen. Het is het enige boek over rapporteren in de vorm van een rapport.

Studenten in het hoger onderwijs kunnen zelf aan de slag met het boek (of e-book) en de bijbehorende website www.rapportoverrapporteren.noordhoff.nl. De website biedt rapportraamwerken en voorbeeldrapporten in het Nederlands, Engels en Duits. Door handige links en oefeningen kunnen zij bovendien hun taalvaardigheid vergroten. Uniek is dat het boek ingaat op digitaal rapporteren via de cloud en in de vorm van een professionele website.

Deze zevende editie is op een aantal punten aangepast. Het hoofdstuk over taalvaardigheid is uitgebreid en het boek bevat nu een extra bijlage waarmee een professioneel plan van aanpak kan worden opgesteld. Ook is het hoofdstuk 'Rapporteren 3.0' toegevoegd waarin studenten leren hoe projecten, stages en afstuderen kunnen worden gepresenteerd in de vorm van een website. Aan de ondersteunende website is extra studiemateriaal toegevoegd.

Lees meer