Exportmanagement / Druk 7 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
67,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001855642
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Hans Veldman
Druk: 7
Pagina's: 360
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2016
Categorie: Logistiek
NUR: Marketing

Exportmanagement geeft een compleet overzicht van het multidisciplinaire vakgebied export. Het boek heeft veel diepgang, maar is dankzij de praktijkgerichte insteek toch toegankelijk.

Waarom kiezen voor Exportmanagement?

• standaardwerk op het gebied van exportmanagement;

• ondersteunende website met veel extra oefenmateriaal;

• toegankelijk en overzichtelijk.

De Nederlandse economie heeft een heel open karakter: ons economische lot is onlosmakelijk verbonden met de wereldeconomie in het algemeen en met Europa in het bijzonder. Het is dan ook niet zo gek dat er in ons land veel behoefte is aan hoogopgeleide professionals met een brede kennis op het gebied van strategisch exportmanagement. Exportmanagement leert jou als toekomstige professional hoe je de mogelijkheden van Nederlandse ondernemingen op buitenlandse markten concreet in kaart kunt brengen. Je komt meer te weten over het leggen van contacten met buitenlandse partners, het benaderen van potentiële afnemers en het adviseren over hoe een organisatie rekening moet houden met de verschillende kenmerken van de buitenlandse markt.

De opzet van Exportmanagement is afgeleid van een exportbeleidsplan of strategisch exportplan. Dit plan vormt de rode draad door het boek, waardoor duidelijk wordt hoe export op- en uitgebouwd wordt. Het multidisciplinaire karakter van export komt terug in onderwerpen als management, marketing, sales, financiën, douanezaken, juridische zaken, logistiek en cultuur. Het boek is ook verkrijgbaar als e-book.

Online ondersteuning

Op www.exportmanagement.noordhoff.nl staan handige extra vragen en studiemateriaal.

Lees meer