Taxatieleer Vastgoed 1 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
66,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001849726
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Peter van Arnhem, Tom Berkhout & George ten Have
Druk: 6
Pagina's: 524
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2014
Categorie: Economie Vastgoed & Facility Management
NUR: Economie, recht en bedrijfskunde HOGER ONDERWIJS

De laatste decennia is de Nederlandse vastgoedbranche sterk geprofessionaliseerd en is de uitdaging van de taxateurs van onroerende zaken groter dan ooit tevoren. Was het vroeger nog mogelijk voor de taxateur zich te beroepen op ervaring en kennis, tegenwoordig vraagt de klant om uitgebreide analyse en onderbouwing. De taxatieleer is dan ook sterk in ontwikkeling. Taxatierichtlijnen en- technieken ontwikkelen zich in hoog tempo. Deze nieuwe editie van 'Taxatieleer vastgoed' beschrijft alle belangrijke actuele ontwikkelingen.

'Taxatieleer vastgoed' geeft een praktisch geori├źnteerde inleiding in de verschillende onderdelen van de algemene taxatieleer vastgoed. Het is daarmee al jaren h├ęt Nederlandstalige standaardwerk op dit gebied. De gepresenteerde theorie is zoveel mogelijk verduidelijkt door middel van voorbeelden, die direct aan de specifieke Nederlandse praktijk zijn ontleend.

'Taxatieleer vastgoed 1' gaat uit van de kennis die een makelaar-taxateur van woningen moet hebben om in aanmerking te komen voor de persoonscertificatie tot Register Makelaar-Taxateur (RMT).

'Taxatieleer vastgoed 2' vult die kennis aan tot het niveau van een specialist en biedt de mogelijkheid om in aanmerking te komen voor de persoonscertificatie tot Register-Taxateur (RT) Bedrijfsmatig Vastgoed of Register-Taxateur Landelijk Vastgoed.

'Taxatieleer vastgoed' is een standaardwerk voor zowel studenten van vastgoed- en makelaarsopleidingen als voor professionals uit de praktijk zoals makelaars en taxateurs. Maar ook professionals uit andere vastgoedpartijen zoals banken, beleggers, ontwikkelaars, accountants, notarissen, advocaten en rechters moeten steeds vaker in staat zijn het werk van taxateurs te beoordelen en vinden in dit werk de nodige achtergrondinformatie.

De methode wordt ondersteund door een website www.taxatieleer.noordhoff.nl met daarop o.a. verschillende taxatierapporten, meetinstructies en spreadsheets voor marktwaardeberekeningen.

Lees meer