Management Accounting: berekenen, beslissen en beheersen / Druk 5 (e-book)

berekenen, beslissen en beheersen

Voorzijde
Inkijkexemplaar
75,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001819439
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Wim Koetzier
Druk: 5
Pagina's: 500
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2017
Categorie: Economie Bedrijfseconomie
NUR: Accountancy en administratie

Management Accounting: berekenen, beslissen en beheersen reikt je de benodigde kennis aan om opbrengsten- en kostencalculaties te begrijpen en uit te voeren. Dit standaardwerk is helder geschreven en bevat duidelijke voorbeelden, grafische presentaties en samenvattingen.

Waarom kiezen voor Management Accounting: berekenen, beslissen en beheersen?

* Toegankelijk standaardwerk voor dit vakgebied;

* plaatst management accounting in internationale context;

* combineert inzichten uit andere vakgebieden voor een compleet overzicht.

Management Accounting: berekenen, beslissen en beheersen behandelt relevante financiƫle aspecten, zoals de verwerking van vermogenskosten in de kostprijs. De berekeningen worden met behulp van sprekende voorbeelden en duidelijke grafieken van context voorzien. Aan de hand van relevante inzichten uit andere vakgebieden, zoals externe verslaggeving, financiering, statistiek, organisatiekunde en algemene economie, krijg je een compleet en helder overzicht van dit vakgebied. Management Accounting: berekenen, beslissen en beheersen is ook beschikbaar als e-book.

Wat is nieuw in de vijfde editie van Management Accounting: berekenen, beslissen en beheersen?

In de vijfde druk is er meer aandacht voor het onderwerp management control. De beheersing van en de afstemming tussen de verschillende bedrijfsprocessen komt uitgebreider aan bod. Verder is de tekst geactualiseerd en anders gestructureerd. Ook zijn er meer vraagstukken toegevoegd.

Online ondersteuning

Met de code in je nieuwe studieboek heb je twee jaar lang gratis toegang tot het online materiaal bij het boek. Je vindt hier filmpjes over uitdagende vraagstukken, extra opgaven en casussen. De toegangscode in het boek is persoonsgebonden en eenmalig te gebruiken.

Lees meer