Jaarverslaggeving / Druk 9 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
84,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001753573
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Dr. Peter Epe
Druk: 9
Pagina's: 492
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Vervanger van: 9789001875305
Categorie: Economie Verslaggeving
NUR: Statistiek en methodologie

Jaarverslaggeving biedt studenten een helder en goed leesbaar overzicht van de hoofdlijnen van het vakgebied Externe Verslaggeving. Met praktijkgerichte voorbeelden, verhelderende schema’s en uitgebreide online ondersteuning leert de student de volledige consequenties van een verslaggevingsalternatief voor de balans en/of de resultatenrekening te zien. In de nieuwe editie zijn de ontwikkelingen in de regelgeving verwerkt.

Bij dit boek is het opgavenboek Jaarverslaggeving opgaven verkrijgbaar.

- Biedt een strak overzicht van de hoofdlijnen van het vakgebied;

- het standaardwerk voor het hbo voor het vak Externe Verslaggeving;

- apart opgavenboek met waardevolle casuïstiek.

Doelgroep

Gericht op opleidingen als Accountancy, Bedrijfseconomie, Finance & Control, Fiscale Economie en Financial Services Management. Het boek kan ook goed ingezet worden bij andere economische opleidingen zoals Commerciële Economie en Bedrijfskunde.

De auteur

Dr. Peter Epe RA is docent aan de opleiding Accountancy en de postmaster controllersopleiding van Nyenrode Business Universiteit en aan de opleiding Accountancy van de Hogeschool Windesheim. Binnen de opleiding Accountancy van Nyenrode is hij voorzitter van de kerngroepen Financial Accounting en Issues in Financial Accounting. Epe schreef meerdere boeken over bedrijfsadministratie, management accounting en financiering.