Essentie van communicatie / Druk 4 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
31,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001749897
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Wil Michels
Druk: 4
Pagina's: 170
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
Vervanger van: 9789001878160
NUR: Marketing

- Zet glashelder het volledige communicatieproces uiteen;

- zeer praktijkgericht en activerend;

- met uniek Communicatie Canvas.

Essentie van communicatie is een beknopte en praktische inleiding in het vakgebied. Met dit boek ontwikkelen studenten alle benodigde vaardigheden en inzichten om de communicatie van en in een organisatie succesvol vorm te kunnen geven.

Essentie van communicatie doorloopt op toegankelijke wijze het volledige communicatieproces. Van het bepalen van de identiteit van een organisatie tot het geven van een advies. Het boek leert studenten doordachte communicatieplannen op te stellen, maar motiveert ook om uit te pakken met creatieve en verrassende concepten.

Het verschil tussen offline en online communicatie valt weg. Iedereen is steeds fysiek en digitaal aan het communiceren. Merken gaan intern en extern ook anders communiceren. Deze nieuwe, vierde editie van Essentie van communicatie is helemaal opgezet vanuit deze visie. In de nieuwe versie is extra aandacht voor social media en e-commerce. De systematische aanpak die dit boek uniek maakt, is versterkt. Het verbeterde Communicatie Canvas is voor iedereen die een communicatieplan de beste tool om zelf aan de slag te gaan.

Essentie van communicatie is geschikt voor de propedeusefase van alle hbo-opleidingen met aandacht voor communicatie als vakgebied.

Studenten vinden in de ondersteunende online omgeving o.a. toetsen waarmee zij hun kennis van de theorie kunnen testen. Voor docenten staan er collegesheets, figuren en tabellen, cases en een model voor een communicatieplan.

Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl (URL TOEVOEGEN: https://toetsopmaat.nl/). Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Toetsen kunnen worden geƫxporteerd naar diverse formats.

Drs. Wil Michels is directeur van het communicatiebureau Michels Communicatie in Eindhoven. Ook werkt hij als docent bij Fontys Hogescholen Communicatie en is hij docent en examinator bij Van der Hilst, NCOI Opleidingen en Kluwer Vlaanderen. Michels geeft daarnaast regelmatig inspirerende workshops en lezingen over creatief denken en communicatiestrategie.