Basisboek bedrijfseconomie uitwerkingen / Druk 10 (e-book)

Voorzijde
Inkijkexemplaar
39,95
Direct beschikbaar
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001738570
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: E-book via Bookshelf
Auteur: Wim Koetzier Rien Brouwers Olaf Leppink
Druk: 10
Pagina's: 303
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2021
Vervanger van: 9789001889203
NUR: Bedrijfseconomie

- Uitwerkingen van de opgaven en vraagstukken bij Basisboek Bedrijfseconomie;

- voorzien van uitgebreide interactieve website;

- zeer geschikt voor zelfstandig studeren.

Basisboek Bedrijfseconomie is al ruim een kwart eeuw toonaangevend. Studenten maken in de eerste hoofdstukken kennis met de belangrijkste economische concepten. De resterende hoofdstukken gaan dieper in op de vakgebieden financiering, management accounting en financial accounting.

Deze editie sluit naadloos aan op de Engelstalige equivalent Basics of Financial Management. De stof is in een internationaal perspectief geplaatst en bij de kernbegrippen is steeds de Engelstalige benaming opgenomen. Basisboek Bedrijfseconomie vormt een complete methode met een opgavenboek en dit uitwerkingenboek. Studenten kunnen hiermee zelfstandig aan de slag.

In de vernieuwde, twaalfde editie van Basisboek Bedrijfseconomie wordt per hoofdstuk de vereiste voorkennis weergegeven en behandelt elke paragraaf nog meer dan voorheen een afgebakend onderwerp. De paragrafen zijn hierdoor korter en eenduidiger geworden. Iedere paragraaf wordt in de opgaven bovendien op verschillende niveaus behandeld. Dankzij een volledige integratie van de theorie, opdrachten en aanvullend materiaal op de ondersteunende website, kan de student nu nog zelfstandiger met de stof aan de slag.

Basisboek Bedrijfseconomie is al jaren dé methode bedrijfseconomie voor beginnende studenten Bedrijfseconomie. Het boek wordt o.a. voorgeschreven bij de opleidingen Finance & Control, Commerciële economie, Bedrijfskunde, Business studies, Accountancy, FTA en Facility management.