Core Business / Druk 4

Engelse grammatica voor het hoger economisch onderwijs ERK C1

Voorzijde
Inkijkexemplaar
54,95
Vóór 16 uur besteld,
vandaag verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 52,20 i
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001575489
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: P.J. van der Voort
Druk: 4
Pagina's: 247
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Vervanger van: 9789001841720
Categorie: Communicatie & Talen Engels
NUR: Taal Hoger Onderwijs

Core Business biedt een overzicht van de belangrijkste grammaticale onderwerpen van het Engels in een economische context. Het boek geeft het Engelse vocabulaire op het gebied van economisch vakjargon in korte, overzichtelijke hoofdstukken. Elk hoofdstuk begint met een inleiding op een grammaticaal onderwerp. De uitleg hiervan is in het Nederlands en zonder te veel grammaticale termen. In korte paragrafen worden voorbeelden gegeven van de verschillen tussen het Engels en het Nederlands en komen onderwerpen aan bod waar Nederlandstaligen vaak moeite mee hebben in het Engels.

De nieuwe editie bevat extra onderwerpen en opdrachten en biedt bijlagen over zakelijke brieven en e-mails, standaardzinnen in brieven en e-mails, sollicitatiebrieven en bijzonder taalgebruik.

- Vergelijkt de grammaticale regels van het Nederlands en het Engels;

- leert Engels economisch vakjargon;

- uitgebreid met appendices over standaardzinnen en vocabulaire voor zakelijke en sollicitatiebrieven en e-mails.

Studenten kunnen op www.corebusiness.noordhoff.nl oefentoetsen maken. Docenten vinden op de site de antwoorden op de oefeningen in het boek.

Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen beschikbaar waar studenten nog niet mee hebben kunnen oefenen. Toetsen kunnen geƫxporteerd worden naar diverse formats.

Doelgroep

Voor studenten die een economische hbo-opleidingen volgen. Het is boek is te gebruiken vanaf de propedeuse.

De auteur

Piet van der Voort studeerde Engelse taal- en letterkunde aan Universiteit Leiden. Daarnaast was hij jarenlang docent Engels op verschillende scholen, waaronder Fontys Hogeschool. Hij schrijft daarnaast studieboeken voor het vakgebied Engels.