Basisvaardigheden Toegepaste Statistiek / Druk 3

Voorzijde
Inkijkexemplaar
34,95
Met 5% studentenkorting
Voor 33,20 i
Vóór 16 uur besteld,
morgen in huis
Andere versies
+
Bestel
ISBN: 9789001575281
Uitgever: Noordhoff
Verschijningsvorm: Paperback
Auteur: Gert-Jan Reus & Hans van Buuren
Druk: 3
Pagina's: 220
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2020
Categorie: Exact, Techniek & Onderzoek Lerarenopleiding Basisvaardigheden Statistiek
NUR: Statistiek en methodologie

Het instapniveau voor het vak statistiek verschilt sterk onder hbo-studenten. Met Basisvaardigheden toegepaste Statistiek bereiken zij snel het gewenste niveau voor hun studie. De theorie wordt compact beschreven, gevolgd door veel oefenmogelijkheden. Het boek is geschikt voor zelfstudie. Basisvaardigheden toegepaste Statistiek is een deel uit de serie Basisvaardigheden, ontwikkeld om deficiënties van studenten te verhelpen. Bij het boek hoort een website waarmee het beginniveau en de voortgang kan worden getoetst. In de nieuwe editie zijn opmerkingen van docenten verwerkt.

- Dé ideale opfris- en bijspijkercursus statistiek voor het hele hbo;

- geschikt voor zelfstudie;

- met diverse toetsmogelijkheden voor de student.

Met de Campuz Card krijgt de student toegang tot de ondersteunende website (www.basisvaardighedentoegepastestatistiek). De student vindt daar instaptoetsen, vervolgtoetsen, oefenvragen en uitwerkingen van de opgaven. Voor de docent zijn er onder andere PowerPointsheets met figuren en tabellen uit het boek.

Bij dit boek kunnen docenten zelf toetsen samenstellen met behulp van www.toetsopmaat.nl. Deze toetsenbank bevat alle vragen uit de oefentoetsen voor studenten. Ook zijn er extra, afgeschermde, toetsvragen beschikbaar waar studenten nog niet mee hebben kunnen oefenen.

Toetsen kunnen geëxporteerd worden naar diverse formats.

De auteurs

Gert-Jan Reus geeft naast basisvaardigheden Toegepaste Statistiek onder andere ook basisvaardigheden Rekenen. Hij werkt op Fontys Eindhoven.

Hans van Buuren is iet meer werkzaam in het onderwijs, voorheen verbonden aan de Open Universiteit

Lees meer