Zoekfilters
Resultaten (8)
morgen verzonden
Vantoen.nu Macrobiotisch kookboek / Druk 90
|| Paperback || C. Holt || Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Bruine rijst met liefde. Liefde, vrede, bruine rijst zijn de basiselementen van het macrobiotisch koken. In volmaakte harmonie samengevoegd, leveren ze volwaardig voedsel op, waarbij de nadruk ligt op granen en gewassen die zonder bestrijdingsmiddelen gekweekt worden.
morgen verzonden
Cholesterin senken Kochbuch XXL : Über 200 gesunde & einfache Rezepte gegen hohes Cholesterin
Mit 30-Tage Ernährungsplan für optimale Blutfettwerte, Herzgesundheit & mehr Energie
2025 || Paperback || Lina Chol-Frei || Bookmundo
Natürlich den Cholesterinspiegel senken – mit Genuss, Vielfalt und einem alltagstauglichen 30-Tage-Plan
Ein erhöhter Cholesterinspiegel gehört zu den größten Risikofaktoren für Herz-Kreislauf-Erkrankungen – doch du kannst aktiv dagegen steuern. Dieses umfangreiche Kochbuch zeigt dir, wie du mit ausgewogener, genussvoller Ernährung deine Blutfettwerte nachhaltig verbessern kannst – ohne Verzicht, Diäten oder komplizierte Regeln.
Was dich erwartet:
✅Über 200 cholesterinfreundli...
morgen verzonden
Vanavond
Foolproof recepten voor meer dan 150 makkelijke maaltijden
2025 || Paperback || Nagi Maehashi || Spectrum
Foolproof recepten voor meer dan 150 makkelijke maaltijden van de Australische bestsellersensatie Nagi Maehashi
RecipeTin Eats: VANAVOND bevat meer dan 150 smaakvolle, budget- en foolproof recepten, 800 variaties op die recepten en 3000 mogelijke combinaties.
Je vindt er de onweerstaanbare publiekslievelingen – denk aan langzaam gegaarde Italiaanse gehaktballen in een rijke tomatensaus met gesmolten kaas of Aziatische kip die op je tong smelt, in een kleverig-zoete sojaglazuur; of je n...
morgen verzonden
Wild Kitchen
Nature-Loving Chefs at Home
2024 || Hardcover || Claire Bingham || Van Ditmar Boeken B.V.
Join leading chefs, food bloggers and restaurateurs in their private kitchens and dining spaces, and discover how they cook and entertain using home-grown, local and seasonal produce.
McGee on Food and Cooking
An Encyclopedia of Kitchen Science, History and Culture
2004 || Hardcover || Harold Mcgee || Hodder & Stoughton
'This explains everything. Literally. I am so grateful to McGee for his tirelessness, his patience, and his commitment to answering the whys of the kitchen.' Samin Nosrat'A goldmine of information about every ingredient and cooking process, answering all the questions you will ever have about food.' - Jamie Oliver 'Quite simply one of the greatest cookery books ever written' - Heston BlumenthalIf you've ever wondered:Why fish goes off quicker than meat; How to tell stale eggs from fresh ones;...
morgen verzonden
The Official Downton Abbey Christmas Cookbook
2024 || Hardcover || Titan Books || Titan Books Ltd
This elegant coffee table cookbook highlights the luxe and elegance of the Christmas at Downton Abbey and features a collection of traditional British holiday recipes, from appetizers to desserts, that were popular during the Edwardian period.
morgen verzonden
Kook ook / Druk 8
het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten
2008 || Hardcover || I. van Blommestein e.a. || Inmerc
Kook ook
Hét basiskookboek! meer dan 1400 recepten Al meer dan 150.000 ex. verkocht
* Bijna 500 pagina's
* Beste basiskookboek volgens de Consumentenbond!
Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie voor iedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie, culinaire basistechnieken en maar liefst 1400 smakelijke recepten en variatiemogelijkheden. De ruime hoeveelheid illustraties (o.a. stap-voor-stap foto's bij ingewikkelde kooktechnieken) maakt Kook ook tot de indeale keu...
morgen verzonden
Het kookboek van Nederland
Onze keuken van 1500 tot nu in 100 kookboeken en gerechten
2024 || Hardcover || Jonah Freud e.a. || Lannoo || met inkijkexemplaar
In Het kookboek van Nederland presenteren culinair journalist Jonah Freud en boekhistoricus Garrelt Verhoeven hun persoonlijke canon van het Nederlandse kookboek. Ze kiezen de honderd meest invloedrijke kookboeken uit de Nederlandse geschiedenis, van de vroegste gedrukte culinaire handboeken tot de moderne bestsellers van Jamie Oliver en Yotam Ottolenghi. Ze vertellen ons het verhaal achter deze kookboeken, met hun historische recepten, laten zich hoe culinaire tradities zich ontwikkelden en ...