Kook ook / Druk 8

het meest complete basiskookboek met productinformatie, alle basistechnieken en meer dan 1400 recepten

Voorzijde
34,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
Met 5% studentenkorting
voor 33,24 i
+
Bestel
ISBN: 9789066119864
Uitgever: Inmerc
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: I. van Blommestein A. van Eijndhoven J. van Mil
Druk: 16
Relevante opleidingen: Voeding en Dietetiek
Pagina's: 480
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2008
Voorgeschreven bij o.a.: Hogeschool van Amsterdam
NUR: Basis kookboeken

Kook ook

Hét basiskookboek! meer dan 1400 recepten Al meer dan 150.000 ex. verkocht

* Bijna 500 pagina's

* Beste basiskookboek volgens de Consumentenbond!

Het boek bevat een schat aan onmisbare informatie voor iedere beginnende of ervaren thuiskok: actuele productinformatie, culinaire basistechnieken en maar liefst 1400 smakelijke recepten en variatiemogelijkheden. De ruime hoeveelheid illustraties (o.a. stap-voor-stap foto's bij ingewikkelde kooktechnieken) maakt Kook ook tot de indeale keukenhulp. De horecavakschool gebruikt het als leerboek tijdens hun lessen.

Deze geheel herziene editie is wat je ziet: Hét basiskookboek van Nederland, boordevol met de nieuwste informatie over ingrediënten, wereldkeukens, kooktechnieken, apparatuur, keukengerei en natuurlijk heel veel lekkere (basis)recepten, classics & trends.