Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (2)
Olijfolie
Het naslagwerk
2024 || Hardcover || Wilma Van Grinsven-Padberg || Lannoo
We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan.
Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht? Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd...
The Olive Oil Masterclass / Druk 2
Lessons from a professional olive oil sommelier
2024 || Hardcover || Wilma Van Grinsven-Padberg || Lannoo || met inkijkexemplaar
Olive oil is one of the healthiest and oldest oils and its use is increasing worldwide. There is so much that can be said about it, and yet so little is known about it. It is high time to change this and to promote appreciation for olive oil. In her book, The Olive Oil Masterclass, olive oil sommelier Wilma Van Grinsven-Padberg shares her knowledge about and love for olive oil. The book describes her quest for answers to all the questions she and others had: How is olive oil made and how many...