Olijfolie

Het naslagwerk

Voorzijde
24,99
Leverbaar vanaf 28 augustus
+
Bestel
ISBN: 9789401423502
Uitgever: Lannoo
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Wilma Van Grinsven-Padberg
Druk: 1
Pagina's: 240
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2024
NUR: Eten en drinken algemeen Lifestyle algemeen

We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan.

Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht? Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd, hoe je het kunt gebruiken in je keuken en waarom het goed is voor je gezondheid. Aangevuld met twintig heerlijke recepten, van foccaccia tot karamel-vanille-ijs met olijfolie.