Zoekfilters

Resultaten (3)

23,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

52 weekmenu's en boodschappenlijstjes

2008 || Paperback || W. van Hoeven || Van Dishoeck

Elke week: 1 boodschappenlijstje, 2 personen, 5 lekkere maaltijden

Niet meer nadenken over wat je vanavond weer moet eten... Niet meer elke dag naar de winkel voor boodschappen... Geen ingrediënten over die je toch niet meer gebruikt...

Wilma van Hoeven biedt de lezer in 52 weekmenu's één handige boodschappenlijst per week, met vijf snel klaar maaltijdrecepten voor twee personen, waarmee je de hele week lekker eten op tafel zet. Wilma maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, waard...

12,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Eetymologie

de oorsprong van gerechten en ingredienten

2008 || Paperback || J. Kahn || Van Dishoeck

Dat sinaasappels oorspronkelijk uit China komen, weten de meeste mensen wel. Maar dat doughnuts uit Nederland komen en dat begrafnisrys ook gegeten wordt op bruiloften, is bij velen onbekend. Eetymologie beschrijft de herkomst van ruim zestig bekende, uiteenlopende gerechten en ingrediënten en geeft bijbehorende recepten.

16,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Het kliekjeskookboek (Heruitgave)

2008 || Paperback || Lydia Tuijnman || Van Dishoeck

Dit Kliekjeskookboek laat zien hoe makkelijk het is om een heerlijk gerecht te maken van een restje. De kliekjes vormen de hoofdbestanddelen van de 101 recepten in dit boek. Zo kun je een heerlijke ragout maken van vleesresten, een gekruide koek van een restje rijst, een lekker pasteitje van wat overgebleven macaroni en pestokoekjes van een beetje oud brood.

Lydia Tuijnman vertelt je ook hoe je paneermeel en croûtons kunt maken en hoe je een restje wijn, kaas en zelfs schilletjes kunt verwer...