Zoekfilters
Resultaten (7)
vandaag verzonden
Proef van het leven
Met wijn erbij smaakt het nog beter
2024 || Paperback || Herwig Van Hove || Borgerhoff & Lamberigts
Enkele jaren geleden maakte Herwig Van Hove het testament op van zijn bourgondische leven. Zijn autobiografische kookboek Het laatste woord raakte echter een gevoelige snaar. Heel etend Vlaanderen kocht het boek. De wereld bleek nog lang niet klaar om vaarwel te zeggen tegen de meest sympathieke embonpoint van Brabant.
Zoals we hem kennen negeerde Van Hove – decennialang bekende als televisiegezicht, recensent, professor en auteur – die oproep niet. Hij kroop voor ons nog een allerlaatste...
vandaag verzonden
Zomerboek Sandra Bekkari
80 nieuwe en snelle recepten
2024 || Hardcover || Sandra Bekkari || Borgerhoff & Lamberigts || met inkijkexemplaar
Het is zomer. Je wil een snelle en lichte maaltijd, maar niet voor de zoveelste keer diezelfde salade op tafel zetten. Herkenbaar? Dan is het eerste boek in de nieuwe reeks van Sandra Bekkari een must-have. Met 80 gloednieuwe, gezonde recepten geeft Sandra Bekkari jou in dit boek een berg inspiratie voor een zomerse tafel vol lekkers waar je zorgeloos van kan genieten.
Ontdek frisse salades met verrassende ingrediënten en toppings. Proef van heerlijke summer dinners en smaakvolle sidedishes....
morgen verzonden
Komen eten!
70 makkelijke recepten voor thuis van de populaire @metvijfaantafel
2024 || Paperback || Kathleen Brenders || Borgerhoff & Lamberigts
Kathleen Brenders, aka @metvijfaantafel, begon een vijftal jaar geleden met een blog en gelijknamige Instagrampagina. Al snel groeide het uit tot een drukbezocht culinair platform met meer dan 100 000 volgers dat dagelijks talloze gezinnen inspireert.
Het succesrecept is eenvoudig: snelle gerechten boordevol smaak
en voor iedereen wat wils, van picky eaters tot de grootste alleseter. Ieder gerecht in dit boek is in een oogwenk klaar: ideaal voor gezinnen met drukke weekschema's. In 'Komen et...
Wines & bites
Recepten voor onvergetelijke wijnmomenten
2024 || Paperback || Isabeau Sas e.a. || Borgerhoff & Lamberigts
In ‘Wines & bites’ bundelen wine geek Isabeau Sas en foodie Maria-Laura De Loore de beste smaakcombinaties van wine & bites.
Weet je vaak niet wat te serveren op een feestje, zondagse brunch of date night? Look no further! Dit boek bevat alles wat je nodig hebt: makkelijke, smaakvolle recepten en de perfecte wijn om ze mee te combineren.
Zin om je gasten wat extra wijnwijsheid bij te brengen? Bij ieder recept vind je extra info over de smaak, herkomst en link met het bijhorende recept. ...
vandaag verzonden
Snack & 'n Beete
Manifest der verzadiging
2024 || Paperback || Alexander Verguchten e.a. || Borgerhoff & Lamberigts
Snack & ‘n Beete is een uit de hand gelopen hobby, een Instagrampagina met
10 000 eetgrage volgers en nu eindelijk ook een kookboek. Een trip down memory lane waarin Alexander en Frederik Verguchten hun liefde voor (veel) eten, muziek en samenzijn met familie en vrienden bundelen. Hun motto: f*ck porties! Zet die broeksknopen al maar open, want in de keuken van de broers kan en mag alles.
In 60 recepten geven de West-Vlamingen het beste van zichzelf. Van authentieke boerenkost als een ‘...
vandaag verzonden
Champagne & Kaas
Bijzondere smaakcombinaties: van rijke blanc de blancs met romige brie tot vintage champagne met comté
2024 || Hardcover || Tom Ieven e.a. || Borgerhoff & Lamberigts
We beginnen onze reis bij de productie van champagne en kaas: twee verschillende producten, maar ze blijken heel wat gemeen te hebben. ‘Artisanaal’ zijn beide zeker, en afhankelijk van topingrediënten ook. Vakmanschap komt er eveneens aan te pas. Maar passen ze ook bij elkaar? Dat onderzoeken we aan de hand van verschillende thema’s.
Vier thema’s vormen de basis: fruitige champagnes, roséchampagnes, champagne met hogere dosage en champagnes van het type ‘blanc de blancs’ of ‘...
vandaag verzonden
Easy + speedy
Het 'wanneer ik weinig zin heb om te koken" boek van @roeckiesworld
2024 || Paperback || Bart De Roeck || Borgerhoff & Lamberigts
Nee, niet iedereen heeft veel tijd of ‘goesting’ om lang in de keuken bezig te zijn. Maar ‘goesting’ in lekker eten, dat heeft wel iedereen.
En laat dat nu net de sterkte zijn van Bart De Roeck, aka Roeckiesworld. Al 7 jaar lang doet hij zijn talrijke volgers op Instagram en de lezers van zijn gelijknamige blog watertanden met easy & speedy recepten. Zijn motto? 'Als ik het kan klaarmaken, dan kan iedereen het'.
En dat is duidelijk: het eerste Roeckiesworld-boek staat boordevol hart...