Zoekfilters

Verschijningsvorm
Paperback (2)

Resultaten (3)

25,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
+
Bestel

Proef van het leven

Met wijn erbij smaakt het nog beter

2024 || Paperback || Herwig Van Hove || Borgerhoff & Lamberigts

Enkele jaren geleden maakte Herwig Van Hove het testament op van zijn bourgondische leven. Zijn autobiografische kookboek Het laatste woord raakte echter een gevoelige snaar. Heel etend Vlaanderen kocht het boek. De wereld bleek nog lang niet klaar om vaarwel te zeggen tegen de meest sympathieke embonpoint van Brabant.

Zoals we hem kennen negeerde Van Hove – decennialang bekende als televisiegezicht, recensent, professor en auteur – die oproep niet. Hij kroop voor ons nog een allerlaatste...

24,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het Laatste Woord

Een autobiografisch kookboek

2022 || Paperback || Herwig Van Hove || Borgerhoff & Lamberigts

Toen Herwig Van Hove twintig jaar was en in het ouderlijk huis ontbeet, gaf zijn moeder hem naderhand een te betalen onkostennota. Al snel leerde hij dan ook op eigen benen staan, en floreerde de man met de meest sympathieke embonpoint van Brabant decennialang als televisiegezicht, recensent, professor en auteur. De kranige tachtiger blikt een laatste keer achter- en voor[1]uit, in een boek vol rede en recepten. Een boek waarin te leren valt hoe je welke delen van het varken het best bereiden...

29,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Het laatste woord

Een autobiografisch kookboek

Hardcover || Herwig Van Hove || Borgerhoff & Lamberigts

Toen Herwig Van Hove twintig jaar was en in het ouderlijk huis ontbeet, gaf zijn moeder hem naderhand een te betalen onkostennota. Al snel leerde hij dan ook op eigen benen staan, en floreerde de man met de meest sympathieke embonpoint van Brabant decennialang als televisiegezicht, recensent, professor en auteur. De kranige tachtiger blikt een laatste keer achter- en voor[1]uit, in een boek vol rede en recepten. Een boek waarin te leren valt hoe je welke delen van het varken het best bereiden...