Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (2)

15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De mijne is den beste / druk 1

het spaghetti bolognese-boek

2014 || Hardcover || Filip Jans e.a. || Manteau

Bezint eer ge begint! Spaghetti bolognese is Unesco-werelderfgoed. Puccini. Toscanini,

Rossini, Verdi Spaghetti! (Wim Opbrouck)

Is er ooit mooier spaghetti bolognese gegeten dan in the Godfather? `Hey, come over here, kid. Learn something. You see, you start out with a bit of oil. then you fry some garlic. then you throw in some tomatoes, tomato paste. You fry it. You make sure it doesn t stick. You get it to a boil. You shove in all your sausage and your meatballs, hey? And a little bit o ...

15,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

De mijne is de beste Hét stoofvleesboek

hét stoofvleesboek

2016 || Hardcover || Filip Jans e.a. || Manteau

To stew or not to stew, that's the question. In elk frietkot vind je stoofvlees en bij elk familiefeest staat het - hopelijk vaker dan soms - op het menu. Van de Gentse stoverij van Louis Paul Boon tot de Nationale stoofvlees-frietdag van Jeroen Meus, dat stoofvlees een Belgische klassieker is mogen we gerust zeggen.

Op het eerste gezicht lijkt stoofvlees een simpel gerecht, maar over de ingrediënten en de bereiding worden van oudsher heel wat boompjes opgezet. Met rundvlees en mosterd... ma...