Zoekfilters

Verschijningsjaar
2018 (5)
2024 (4)
2019 (3)

Educatieve uitgaven algemeen (15)

Niet beschikbaar

Werken als kok / Druk 2

Bon, Chef!

2018 || Paperback || SVH

50,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 47,50
+
Bestel

Theorieboek Warenkennis 1: Weet wat je eet

Weet wat je eet

2017 || Paperback || SVH

35,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 33,25
+
Bestel

Ondernemingsplan voor de horeca / Druk 3

2021 || Paperback || Ingrid Bergé e.a. || SVH

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ondernemingsplan voor een horecabedrijf.

Het theorieboek Ondernemingsplan voor de horeca is het sluitstuk van de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een praktische leidraad voor het schrijven van een ...

45,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 42,75
+
Bestel

Marketing en sales - in de spotlight

Theorieboek

2025 || Paperback || SVH

Het boek Marketing en sales is speciaal geschreven voor (startende) ondernemers en biedt een praktische gids voor het opbouwen en uitbreiden van een succesvolle hospitality onderneming. Het behandelt onderwerpen zoals doelgroepbepaling, marketingstrategieën, verkooptechnieken en gastgericht ondernemen. Het doel is om je handvatten te bieden voor het effectief en duurzaam positioneren van je bedrijf in de markt.

Dit boek begeleidt je stap voor stap in het proces van het omzetten van je purpos...

39,00
Levertijd: 4 werkdagen
met 5% korting 1,95
+
Bestel

Boekhouden in een horecabedrijf / Druk 9

2019 || Paperback || Laureysken Kokx e.a. || SVH

Het theorieboek Boekhouden in een horecabedrijf behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt, naast een theoretische basis, ook vele praktische oefeningen over het onderwerp boekhouden in de horeca.

In dit boek komen alle onderdelen van boekhouden aan bod: van het opstellen van een liquiditeitsbalans tot het verwerken van financiële veranderingen en van het opstellen van grootboekrekeningen tot het maken van diverse p...

50,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 47,50
+
Bestel

Theorieboek Drankenkennis 1: Met of zonder bubbels?

Met of zonder bubbels?

2018 || Paperback || SVH

27,75
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 26,36
+
Bestel

Zelfstandig werkend gastheer/-vrouw

2018 || Paperback || SVH

50,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 47,50
+
Bestel

Theorieboek Werken als gastheer/-vrouw / Druk 2

Alles naar wens?

2018 || Paperback || SVH

50,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 47,50
+
Bestel

Warenkennis 2 - Theorieboek

Dat smaakt naar meer

2018 || Paperback || SVH

38,00
Vandaag besteld,
morgen verzonden
met 5% korting 36,10
+
Bestel

Theorieboek Sociale Hygiëne / Druk 5

2024 || Paperback || SVH

Het theorieboek bevat de lesstof over de wettelijke eisen op het gebied van Sociale Hygiëne voor ondernemers en bedrijfsleiders in de horeca- en slijtersbranche.

In het theorieboek Sociale Hygiëne komen de volgende onderwerpen aan bod: ondernemerschap, sociaal-hygiënisch beleid, sociale vaardigheden, gespreksmodellen, alcohol, drugs, tabak, gokken en veiligheid. Bij het boek hoort een website met extra online materiaal. Heb je het boek van iemand overgenomen of tweedehands gekocht? Dan is ...