Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (3)
maandag verzonden
Eetymologie
de oorsprong van gerechten en ingredienten
2008 || Paperback || J. Kahn || Van Dishoeck
Dat sinaasappels oorspronkelijk uit China komen, weten de meeste mensen wel. Maar dat doughnuts uit Nederland komen en dat begrafnisrys ook gegeten wordt op bruiloften, is bij velen onbekend. Eetymologie beschrijft de herkomst van ruim zestig bekende, uiteenlopende gerechten en ingrediƫnten en geeft bijbehorende recepten.
maandag verzonden
Studentenkookboek
Paperback || Essen || Van Dishoeck
Bijna iedere student heeft last van tijd- en geldgebrek. Vaak schiet het eten er het eerst bij in. Daarom dit studentenkookboek, al vele malen herdrukt en aangepast aan de hedendaagse behoeften. Het is een praktisch en overzichtelijk ingedeeld kookboek met gemakkelijke, snelle en vooral niet te dure recepten. Er staan zeer smakelijke vegetarische, eenpans-, pasta-, en rijstgerechten in. Verder komen soepen, groente-, kip-, vis- en vleesgerechten en natuurlijk overheerlijke toetjes aan bod. Ze...
maandag verzonden
Fast, fresh, simple / Druk 2
160+ snelle recepten, verse ingredienten en handige tips
Paperback || Donna Hay || Van Dishoeck
Slimme tips en snelle trucs om eenvoudige, lekkere en prachtige gerechten voor 2 personen op tafel te zetten.
Donna Hayskookboek fast, fresh, simple bevat meer dan 160 snelle recepten, verse smaken en simpele achter-de-handjes voor elke dag en iedere gelegenheid. Het boek is opgebouwd uit drie delen: Het hoofdstuk 'fast' met hartige en zoete gerechten voor mensen met weinig tijd. In een halfuurtje staat er een indrukwekkend gerecht op tafel! Het hoofdstuk 'fresh' gaat over het bereiden van kl...