Resultaten (9)
Om af en toe goed eten te hebben
Een Belgisch kookboek
2023 || Paperback || Mat Galle || Boekscout
Mat Galle verhaalt hoe hij als kleine jongen zijn eerste stappen zet in de keuken en langzaam een eigen kijk ontwikkelt op ‘zijn keuken’. Wat die keuken is biedt hij de lezer aan als inspiratie. Geen boek met geboden en verboden maar wel meer dan 200 zorgvuldig uitgewerkte recepten die relatief makkelijk te volgen zijn. De kern wordt gevormd door de Belgisch/Franse klassieke keuken met speelse uitstappen naar de wereldkeuken en eigen creaties. Die laatste zetten, zonder daarbij belerend t...
maandag verzonden
Het ultieme pastaboek
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
2023 || Paperback || Jeni Wright || Veltman Uitgevers B.V.
De complete gids voor het kiezen, maken, koken en genieten van Italiaanse pasta
In deze uitgebreide gids vindt u prachtige, duidelijke kleurenfoto’s van een groot aantal gedroogde en verse pastasoorten en –vormen, waaronder regionale en bijzondere soorten
Aanwijzingen voor het koken en serveren van pasta, met handige tips voor maaltijden, het combineren van smaken en sauzen, en de juiste wijnkeuze
150 inspirerende recepten worden getoond: klassieke, zoals tagliatelle alla Bolognese en fet...
maandag verzonden
De Grand Prix Keuken - Seizoen 2024 / Druk 2
Smaakvolle recepten tijdens de raceweekends
2023 || Paperback || Ries Van Kuijk || Brave New Books
Dit is het tweede deel van 'De Grand Prix Keuken'. Stap opnieuw in de wereld van de Formule 1 en maak een culinaire reis door de smaken van de Grand Prix-landen van seizoen 2024. Geniet van authentieke hapjes en gerechten op raceday, rechtstreeks vanuit de landen die de Grand Prix aandoet.
In 'De Grand Prix Keuken - Seizoen 2024' maak je een bijzondere culinaire reis langs de smaken en circuits van de Grand Prix-landen. Van de kruidige gerechten in Bahrein tot de Italiaanse pasta's en de pitt...
maandag verzonden
Typisch Texel
Overleven met wat de natuur je biedt
2023 || Paperback || René Zanderink || Noordboek
Texel was het Rotterdam van de Gouden Eeuw. Vanaf dit eiland vertrokken boten in alle windrichtingen en kwamen beladen weer terug. In de negentiende eeuw verloor Texel zijn status als knooppunt in de Nederlandse scheepvaart door de komst van het Noordzeekanaal, de teloorgang van de walvisvaart en de afsluiting van de Zuiderzee. Maar waarvan leefden de eilandbewoners dan daarna? De Texelaars zochten het dicht bij huis; Texel werd achtereenvolgens schapeneiland, vogeleiland, fietseiland en voo...
maandag verzonden
Einfach authentisch Ramen kochen
Authentische und leckere Nudelsuppen-Rezepte, mit denen du den Geschmack Japans zu Hause erlebst.
2023 || Paperback || Yuna Kobayashi-Weber || go-kan Verlag
Damit du Ramen ganz easy auf deinen Tisch bringen kannst, hat Yuna Kobayashi-Weber drei Jahre nach ihrem erfolgreichen Kochbuch „Einfach authentisch japanisch kochen“ dieses Ramen-Kochbuch für dich geschrieben.
Von der Brühe bis zum Topping: Mit einfachen Schritten zum köstlichen Ramen-Genuss wie in Japan
Ob Klassiker oder kreative Genussrezepte, in diesem Buch findest du alle Basics und zahlreiche Rezepte, um selbstgemachte Ramen wie beim Lieblingsrestaurant zuzubereiten. Die Rezept...
maandag verzonden
Japan in je pan
Met wat in Nederland kan
2023 || Paperback || Jeannette Stakenburg || Boekscout
Dit boek is gebaseerd op de authentieke Japanse keuken met zijn verschillende bereidingswijzen in laagdrempelige recepten. Het geeft informatie over speciale ingrediënten en legt in het kort de achtergrond uit van Washoku, de Japanse keuken. Met voorbeeldmenu’s gebaseerd op de traditionele Japanse keuken kun je meteen aan de slag. Leer deze kleurrijke, gezonde en smaakvolle keuken beter kennen. Alle gerechten zijn in de Nederlandse keuken en/of tijdens Japanse Kookworkshops in Nederland ui...
maandag verzonden
De Griekse keuken
Geschiedenis, tradities, ingrediënten en meer dan 160 recepten
2023 || Paperback || Rena Salaman e.a. || Veltman Uitgevers B.V.
Een inspirerende verzameling van meer dan 160 verrukkelijke klassieke Griekse recepten met populaire en traditionele ingrediënten.
Met alle soorten gerechten, van eenvoudige mezze, zoals Hummus en Gebakken inktvisringen, tot feestelijke maaltijden, zoals Moussaka en Vis in filodeeg.
De inleiding beschrijft de geschiedenis en eetcultuur van Griekenland, de overvloed aan verse ingrediënten en de methoden voor de voorbereiding en bereiding. Eenvoudige stapsgewijze aanwijzingen met foto’s zo...
maandag verzonden
Rezept-Notizbuch: Rezeptbuch zum Eintragen der eigenen Rezepte, Rezeptnotizbuch
Recipe Planner Logbook
2023 || Paperback || Sabrina J || Bookmundo
Rezept-Notizbuch
Rezeptnotizbücher können in der Küche sehr nützlich sein. Sie können alle Ihre Lieblingsrezepte aufschreiben, egal ob es sich um Lieblingsrezepte handelt, die Sie unterwegs gefunden haben, oder um Ihre eigenen Kreationen. Wenn Sie alle Ihre Lieblingsrezepte an einem Ort aufbewahren, sparen Sie so viel Zeit, wenn Sie sie nachkochen müssen!
maandag verzonden
Kip uit de deken
Een bundel persoonlijke verhalen en heerlijke Indonesische recepten van Ron Grillet
2023 || Paperback || Ron Grillet e.a. || Martha Schipper-Wolters
Een bundel heerlijke verhalen en persoonlijke Indonesische recepten van Ron Grillet.
Er is niets mooier dan het volgen van je passie.
Als je met je hart en ziel je brood kunt verdienen, dan ben je een gelukkig mens.
MIRO is de samenvoeging van de eerste twee letters van onze voornamen. Later vernamen we dat MIRO ook nog een mooie andere betekenis heeft. Namelijk ‘oog voor alles’ en ‘iedereen zien’. Dat paste heel mooi in ons inclusieve concept. Mooi toch hoe alles samen kan komen.
...