Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (4)
morgen verzonden
California Dreamin'
Culinair Californië: veelzijdig en verrukkelijk
2020 || Hardcover || Vivian Lui || Good Cook B.V.
Californië: dé bakermat van de organic food revolution,
culinaire smeltkroes, oorsprong van de foodtruckers.
Thuishaven van iconische restaurants Chez Panisse
en The French Laundry, bruisend San Francisco; de
fitgirls, skateboarders en surfers van Venice Beach en
de wijngaarden van Napa Valley. Maak kennis met
de Californische keuken, een van de meest avantgarde
van onze tijd: veelzijdig en verrukkelijk lekker.
Proef de zee en maak een lentesalade met groene
asperges en garnaaltjes, maak de...
morgen verzonden
Simply
Makkelijke Midden-Oosterse maaltijden
2020 || Hardcover || Sabrina Ghayour || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Met 'Simply' presenteert Sabrina Ghayour een nieuwe reeks makkelijke, onmisbare gerechten voor iedere dag. Met haar kenmerkende, ongecompliceerde en smaakvolle stijl van koken, weet Sabrina Ghayour wederom recepten boordevol fantastische smaken te creëren die bovendien met een minimum aan gedoe op tafel kunnen worden gezet. Door haar Perzische achtergrond, maar grootgebracht in Groot-Brittannië, weet ze als geen ander hoe ze westerse producten met Midden-Oosterse smaken kan combineren en zo...
morgen verzonden
Ramen
Japanse noedels en bijgerechten
2020 || Hardcover || Tove Nilsson || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Ramen: het Japanse comfort food
Ramen, de lichtvoetige Japanse maaltijdsoepen met noedels, zijn immens populair: de ramenbars schieten als paddenstoelen uit de grond. Logisch: de licht verteerbare en vele variaties in ramen zijn overheerlijk en gezond.
Maak zelf ramen en begin bij de basis: leer de diverse bouillons maken zoals dashibouillon. Kies voor de typische smaakmakers, bijvoorbeeld sichuan-chilipasta of bonitozout en gebruik de mooiste ingrediënten voor de toppings. Maak ramen met vlee...
morgen verzonden
Bersama
Indische gerechten om te delen
2020 || Hardcover || Francis Kuijk || Good Cook B.V. || met inkijkexemplaar
Bersama is niet zomaar een bundeling van Indische
recepten. Het vertelt ook het verhaal van de Indische
familie(keuken) van Francis Kuijk: ‘De keuken is het
hart van ons huis.’ De keuken waarin moeder haar
kinderen leert koken en waar gezamenlijk het eten
wordt bereid, in een huis waar iedereen welkom is
om samen te eten; ook als het geen vetpot is.
De meer dan 90 Indische recepten in Bersama zijn er
vooral om te delen: om door te geven aan een nieuwe
generatie of samen te bereiden in de ...