Zoekfilters

Taal
Nederlands (3)
Engels (2)
Uitgever
Phaidon (2)

Resultaten (5)

395,00
Leverbaar vanaf 15 juli
+
Bestel

The Andy Warhol Catalogue Raisonne, Paintings and Sculptures 1970-1974

Paintings and Sculptures 1970-1974 (Volume 3)

2010 || Hardcover || The Andy Warhol Foundation e.a. || Phaidon Press B.V.

29,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
met 5% korting 28,45
+
Bestel

Harthorend, luisteren voor professionals

luisteren voor professionals

Hardcover || Harry van de Pol || Vanbinnenuit

Er is genoeg materiaal te vinden over de ‘buitenkant’ van luisteren: wat je moet doen om bij de ander als goede luisteraar over te komen. Dit boek wil de lezer helpen zich bewust te worden van de ‘binnenkant’ van luisteren, om vandaar uit te groeien als luisteraar. Het is geschreven vanuit de overtuiging dat luisteren naar de binnenkant de sleutel is tot persoonlijke ontwikkeling én het verbeteren van (werk)relaties.

Twee principes zijn hierbij leidend: (1) je kunt niet goed luisteren na...

19,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Hindoeisme

terug naar de bron

2010 || Hardcover || Coos Visser || SA Uitgeverij

Hindoeisme, terug naar de bron.Dit boek is geschreven voor iedereen die het Hindoeisme in al zijn schakeringen een warm hart toedraagt. Op eenvoudige wijze wordt de ontstaansgeschiedenis, de Vedische geschriften,(de Veda's , Upanishads, Auruveda, Purana's, Ramayana, Mahabharata, Bhagavad Gita enz. ), de manifestaties van God ( goden en godinnen ), mantras, rituelen, festivals en feestdagen en symbolen beschreven. Een handig naslagwerk voor jong en oud.Auteur: Coos Visser Uitgeverij: SA Uit...

59,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Noma

Time and Place in Nordic Cuisine

Hardcover || René Redzepi || Phaidon

An insight into the food philosophy and creativity of Noma restaurant.

39,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

What to Cook and How to Cook it

Hardcover || Jane Hornby || Phaidon

What to Cook and How to Cook It is the ultimate cookbook for beginners. It takes 100 easy and delicious recipes back to basics, with clear colour photographs to accompany the ingredients list and every method step, and carefully explained recipes that absolutely anyone can follow. There are popular, accessible and tasty recipes for every occasion, from breakfast muffins to omelettes to tasty roast chicken and classic lemon tart. The clear cooking instructions and tips on what to buy will guid...