Zoekfilters

Verschijningsvorm
Hardcover (5)
Paperback (2)

Resultaten (7)

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Koken op de Big Green Egg

Hardcover || James Whetlor || Manteau || met inkijkexemplaar

De Big Green Egg kan al jaren op een grote schare trouwe fans onder de barbecue-experts rekenen. In tijden waarin de tuin nog belangrijker wordt, ontdekken steeds meer mensen hoe veelzijdig en praktisch deze unieke barbecue is. Dankzij de keramiek, die bestand tegen extreme temperaturen, én de vorm ontstaat een perfecte luchtcirculatie in de EGG, waardoor voedsel gelijkmatig gaart op de gewenste temperatuur.

 

Dit boek laat zien wat er allemaal mogelijk is met deze buitenkeuken.

&...

27,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Schoon boerenleven

Het boek voor iedereen die wel eens moestuiniert, houdt van het buitenleven, graag kookt én graag eet

2021 || Hardcover || Manteau || met inkijkexemplaar

Lekkers van eigen bodem, dat is wat wij graag eten, en wat boeren en tuinders graag kweken. Elf boeren vertellen in dit boek waarom het precies witloof werd en geen koeien, of wat ze na al die jaren nog altijd zo lekker vinden aan tomaat. Ze praten over hun passie voor het product, maar ook over wat het voor hen betekent om vandaag boer of tuinder te zijn. Hoe zijn ze in het boerenbedrijf beland? Hoe gaan ze om met de schijnbare eentonigheid van het werk, en welke plaats heeft hun gezin in he...

19,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Bakken met zuurdesem

Technieken en creatieve broodrecepten uit de wereldkeuken

Hardcover || Bryan Ford || Manteau || met inkijkexemplaar

Leer hoe je zelf thuis heerlijke, creatieve zuurdesembroden bakt.

Niets heerlijker dan een huis waarin de geur van zelfgebakken brood zich verspreidt. Maar hoe begin je eraan? In Bakken met zuurdesem legt Bryan Ford je haarfijn uit hoe je met je zelfgemaakte zuurdesemstarter kunt bakken. En dan is het aan jou en je handen, want hoe meer je het in de vingers krijgt, hoe fijner je het zult vinden om je eigen zuurdesembrood te bakken. En nee, het resultaat hoeft er niet perfect uit te zien. Het ...

24,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Hoe maak je alles glutenvrij

Paperback || Becky Excell || Manteau || met inkijkexemplaar

Hoe maak je alles glutenvrij is het eerste kookboek dat je laat zien hoe je alles wat je wilt eten glutenvrij kunt bereiden zonder smaakverlies. Waarom zou je je moeten beperken tot soepen, salades en fruit als je intolerant of allergisch bent voor gluten? Waarom zou je moeten leren leven met het idee dat je nooit meer je lievelingsrecept kunt eten? Want waar je natuurlijk echt zin in hebt, zijn gerechten waarvan je denkt dat je ze niet meer mag eten.

 

Bestsellerauteur en instagrammer B...

39,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

10 jaar Dagelijkse Kost

Een uniek kookboek, met 250 niet eerder gepubliceerde recepten

2021 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau || met inkijkexemplaar

Jeroen Meus staat al tien jaar dagelijks in de keuken van Dagelijkse kost. Zijn enthousiasme en passie voor koken deelt hij met plezier in een gloednieuw boek: 10 jaar Dagelijkse kost. 250 recepten, niet eerder in boekvorm verschenen: vis, vlees, vegetarisch en zoets – voor elk wat wils. Met dit boek zet u het hele jaar door gegarandeerd heerlijke verse kost op tafel.

27,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Mijn gewicht in evenwicht

Hardcover || Ilse D'Hooge || Manteau || met inkijkexemplaar

Genieten van lekker eten en drinken en toch je gewicht in evenwicht houden? Het kan! Ilse D’Hooge werkte het 80/20-eetpatroon uit: 20 procent zondigen geeft meteen de moed om 80 procent gezond eten vol te houden. Voor dat gezond eten bedacht ze 50 heerlijke recepten die in niets aan diëten doen denken.

15,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Veggie of vegan, supersimpel

Meer dan 70 snelle en eenvoudige recepten

2021 || Paperback || Miki Duerinck e.a. || Manteau || met inkijkexemplaar

In Veggie of Vegan, lekker simpel vind je meer dan 70 recepten die vlot te maken zijn. Niet ingewikkeld, niet tijdrovend, met makkelijk verkrijgbare ingrediënten én alle geïllustreerd met heerlijke foto’ s van Heikki Verdurme. Er zit van alles wat in! Fingerfood en gezonde fastfood, met leuke variaties op bekende recepten zoals nacho’s, ceviche, döner kebab of panini. En ook comfortfood, in alle smaken. Mediterraan getint, zoals blitse lasagne of zuiders gevu...