Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (4)

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

De keuken van Tulli

2023 || Hardcover || Tulli Padwa || Manteau

Het eerste boek van chef Tulli Padwa is meteen een klassieker die niet mag ontbreken op de boekenplank van echte foodies.

 

Met zijn innemende persoonlijkheid en Joodse humor neemt Tulli je mee op een culinaire ontdekkingstocht in zijn ultraorthodoxe gemeenschap in Antwerpen.

Lees Geshmak! op de sofa en ontdek een boeiende cultuur waar koken en familie centraal staan, of neem het boek mee in de keuken en leer authentieke bagels bakken, een fotogenieke challe vlechten of een pot gezellige...

39,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Big Green Egg Feest!

Verrassende recepten voor feestjes met familie en vrienden

2023 || Hardcover || Tim Hayward || Manteau

Na Koken op de Big Green Egg is er nu het tweede officiële kookboek voor de Big Green Egg.

Big Green Egg Feest! bouwt voort op de basisvaardigheden en laat zien hoe veelzijdig de EGG is.

Succesauteur Tim Hayward ontwikkelde meer dan 85 heerlijke recepten voor een feestmaaltijd met familie en vrienden-of dat nu een pizzaparty, een curryavond of een uitgebreide maaltijd op een lange zomeravond is.

 

Big Green Egg Feest! staat boordevol menu's, planningen, tips en technieken, zodat je ...

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

(Uw) klassieke kost

100 klassiekers van vroeger en nu

2023 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau

In Klassieke kost toont Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus zijn diepgewortelde waardering voor het pure product. In 100 gerechten, die elk op hun manier klassiek zijn, brengt hij een ode aan de hedendaagse klassieke keuken.

29,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Heilzaam koken met Ayurveda

2023 || Hardcover || Volker Mehl e.a. || Manteau

Ayurveda is een traditionele holistische geneeswijze die duizenden jaren geleden ontstond in India. Voeding is volgens deze leer ongelooflijk belangrijk voor een lang en gezond leven. Dat legt prof. dr. Dietrich Grönemeyer uit in het eerste deel van Heilzaam koken met ayurveda. Hij laat zien hoe voedingsmiddelen in het lichaam werken en waarom ze ook voor mensen in het Westen een weg naar genezing kunnen zijn.

 

In het uitgebreide tweede deel leeft voedingsdeskundige en ayurvedakok ...