Zoekfilters
Geen verdere filters gevondenResultaten (4)
maandag verzonden
De keuken van Tulli
2023 || Hardcover || Tulli Padwa || Manteau
Het eerste boek van chef Tulli Padwa is meteen een klassieker die niet mag ontbreken op de boekenplank van echte foodies.
Met zijn innemende persoonlijkheid en Joodse humor neemt Tulli je mee op een culinaire ontdekkingstocht in zijn ultraorthodoxe gemeenschap in Antwerpen.
Lees Geshmak! op de sofa en ontdek een boeiende cultuur waar koken en familie centraal staan, of neem het boek mee in de keuken en leer authentieke bagels bakken, een fotogenieke challe vlechten of een pot gezellige...
maandag verzonden
Big Green Egg Feest!
Verrassende recepten voor feestjes met familie en vrienden
2023 || Hardcover || Tim Hayward || Manteau
Na Koken op de Big Green Egg is er nu het tweede officiële kookboek voor de Big Green Egg.
Big Green Egg Feest! bouwt voort op de basisvaardigheden en laat zien hoe veelzijdig de EGG is.
Succesauteur Tim Hayward ontwikkelde meer dan 85 heerlijke recepten voor een feestmaaltijd met familie en vrienden-of dat nu een pizzaparty, een curryavond of een uitgebreide maaltijd op een lange zomeravond is.
Big Green Egg Feest! staat boordevol menu's, planningen, tips en technieken, zodat je ...
maandag verzonden
(Uw) klassieke kost
100 klassiekers van vroeger en nu
2023 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau
In Klassieke kost toont Dagelijkse kost-chef Jeroen Meus zijn diepgewortelde waardering voor het pure product. In 100 gerechten, die elk op hun manier klassiek zijn, brengt hij een ode aan de hedendaagse klassieke keuken.
maandag verzonden
Heilzaam koken met Ayurveda
2023 || Hardcover || Volker Mehl e.a. || Manteau
Ayurveda is een traditionele holistische geneeswijze die duizenden jaren geleden ontstond in India. Voeding is volgens deze leer ongelooflijk belangrijk voor een lang en gezond leven. Dat legt prof. dr. Dietrich Grönemeyer uit in het eerste deel van Heilzaam koken met ayurveda. Hij laat zien hoe voedingsmiddelen in het lichaam werken en waarom ze ook voor mensen in het Westen een weg naar genezing kunnen zijn.
In het uitgebreide tweede deel leeft voedingsdeskundige en ayurvedakok ...