Zoekfilters

Taal
Nederlands (9)
Verschijningsvorm
Hardcover (9)

Resultaten (10)

39,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
+
Bestel

Fire Dining

Heerlijk buiten koken op het buitenvuur

2024 || Hardcover || Julie Minne || Lannoo

Buitenvuren type BBQ met grill én teppanyaki, zoals White Fire en Ofyr, zijn ongelofelijk hot. Deze vuren zijn makkelijker te onderhouden dan een klassieke BBQ én je kunt er gewoon álles op bereiden. Bovendien zijn ze ook supergezellig als vuurschaal in je tuin! Met Fire Dining wil Julie Minne aantonen dat fine dining perfect mogelijk is met deze toestellen en dat je met een goeie voorbereiding de hele avond samen met je gasten kunt tafelen. Alle gerechten zijn dan ook gemaakt om te sharen...

27,99
Leverbaar vanaf 23 oktober
+
Bestel

Proef Libanon

Betoverende mezze, gerechten en verhalen uit de Libanese keuken

2024 || Hardcover || Nehme Darwiche e.a. || Lannoo

De keuken van het Midden-Oosten maakt de laatste jaren furore. Zo ook de Libanese keuken, die Nehme Darwiche en Caroline Delbecque je laten proeven in dit heerlijke boek! De Libanese keuken is vooral bekend voor de heerlijk gekruide mezze, bestaande uit koude en warme schotels om te sharen met het hele tafelgezelschap. Nehme is afkomstig uit Beirut en neemt je mee op reis door zijn geboorteland aan de hand van boeiende familieverhalen en verrukkelijke gerechten. Niet alleen verklapt hij het s...

29,99
Leverbaar vanaf 18 september
+
Bestel

The sweetest table

2024 || Hardcover || Sarah Renson BV || Lannoo

Van heerlijk homemade gebak en desserts kun je nooit genoeg krijgen! In haar nieuwe boek presenteert toppatissier Sarah Renson weer de lekkerste zoete zondes, van taart tot dessert. De creaties worden perfect in beeld gebracht door fotografe Lot Van Riel, maar ze worden ook aangevuld met zalige sfeerbeelden. Kortom, een bakboek om eerst even mee op de bank te kruipen en te genieten, en dan meteen zelf aan de slag te gaan in je eigen keuken.

25,99
Leverbaar vanaf 11 september
+
Bestel

Kruiden in tuin & keuken

Keukenkruiden kweken en verwerken in lekkere gerechten

2024 || Hardcover || Lode Claus e.a. || Lannoo

Al meer dan 120 jaar kweekt de familie Claus kruiden en elk jaar ontdekken ze nieuwe planten. In Kruiden in tuin & keuken, de opvolger voor Kruiden kweken koken, onthult Lode Claus wat je moet weten over de teelt, verzorging, oogst en het bewaren van ca. 36 bekende en minder bekende keukenkruiden. Daarnaast laat de ervaren chefkok Michiel Van Colenberghe je ook kennismaken met de kunst van het combineren van kruiden met andere ingrediënten tot verfijnde, maar toegankelijke recepten met een o...

27,99
Leverbaar vanaf 21 augustus
+
Bestel

Ras el Hakim

Marokkaanse recepten voor alledag

2024 || Hardcover || Hakim Chatar || Lannoo

Het eerste kookboek van hobbykok en professioneel bon vivant Hakim Chatar staat bol van de Marokkaanse crowd pleasers. Van gehaktballetjes tot vers brood en warme amandelkoekjes, bij elk recept tovert Hakim enkele simpele ingrediënten om tot een feestmaal om te delen met vrienden en familie. Ras el Hakim maakt je wegwijs in de moderne Marokkaanse keuken. Je leert met veel flair kruiden combineren, een veggie tajine op tafel zetten en - cruciaal! - de perfecte muntthee brouwen.

19,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Werelds koken

met lekkers van bij ons

2024 || Paperback || Foodbag || Lannoo

Ontdek de wereldkeuken met Foodbag

Ontdek de wereldkeuken met het nieuwste kookboek van Foodbag. Het bevat 50 eenvoudige recepten met ingrediënten die je moeiteloos in de winkel kunt vinden.

Of je nu weinig tijd hebt of niet graag lang achter het fornuis staat, met deze gerechten wordt elke maaltijd een creatieve en smaakvolle ervaring.

Laat je inspireren door de herkenbare en verrassende combinaties van de Foodbag-chefs en geniet van zorgeloos kookplezier!

26,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
+
Bestel

Het bakmanifest

65 recepten om gelukkig van te worden

2024 || Hardcover || Sylvia Konior || Lannoo || met inkijkexemplaar

De van oorsprong Poolse Sylvia Konior kennen we als de flamboyante bakster uit Bake Off Vlaanderen, waar ze de presentatoren regelmatig met de mond vol tanden liet staan. Maar Sylvia kan vooral ontzettend goed bakken. In haar eerste boek presenteert ze de heerlijkste en kleurrijkste taarten, cakes en koekjes, telkens met een eenvoudige basis en een excentrieke finishing touch. Van ananascake met chocoladeganache en kokos tot originele macarons en Thaise koekjes.

29,99
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Chef Bru

De brasseriekeuken van Wout Bru

2024 || Hardcover || Wout Bru || Lannoo

Na zijn tweesterrenrestaurant Chez Bru in het Franse Eygalières is Wout Bru niet blijven stilstaan: met vier restaurants - sterrenrestaurant Le Grand Verre, La Bru'sserie, Limoni e Tartufi en Wagyu - bedient hij een heel divers publiek. In zijn nieuwe boek toont hij zijn diverse keukenstijlen, maar focust hij vooral op toegankelijke recepten met zoveel mogelijk ingrediënten van bij ons. Chez Bru bij jou thuis!

29,99
Leverbaar vanaf 28 augustus
+
Bestel

Super simpel

Van ontbijt tot dessert in één pan

2024 || Hardcover || Pascale Naessens || Lannoo

25,99
Leverbaar vanaf 28 augustus
+
Bestel

The Olive Oil Masterclass / Druk 2

Lessons from a professional olive oil sommelier

2024 || Hardcover || Wilma Van Grinsven-Padberg || Lannoo || met inkijkexemplaar

Olive oil is one of the healthiest and oldest oils and its use is increasing worldwide. There is so much that can be said about it, and yet so little is known about it. It is high time to change this and to promote appreciation for olive oil. In her book, The Olive Oil Masterclass, olive oil sommelier Wilma Van Grinsven-Padberg shares her knowledge about and love for olive oil. The book describes her quest for answers to all the questions she and others had: How is olive oil made and how many...