Zoekfilters
Resultaten (3)
Olijfolie
Het naslagwerk
2024 || Hardcover || Wilma Van Grinsven-Padberg || Lannoo
We hebben allemaal wel een fles olijfolie in onze keuken staan.
Olijfolie is een van de gezondste, vaakst gebruikte én oudste oliën ter wereld. Maar hoe onderscheid je een goeie olijfolie van een slechte? Hoe en waar wordt olijfolie gemaakt? Welke olijfolie past bij welk gerecht? Wilma Van Grinsven is een gediplomeerd olijfoliesommelier en gepassioneerd door de mediterrane levensstijl. In dit allesomvattende naslagwerk laat ze zien waarom olijfolie ook wel 'het vloeibare goud' wordt genoemd...
morgen verzonden
De Zilveren Lepel - Chocolade
Italiaanse zoetigheden van chocolade
2024 || Hardcover || Spectrum || met inkijkexemplaar
De 100 beste chocoladerecepten uit de keuken van de Zilveren Lepel
De keuken van de Zilveren Lepel is wereldwijd bekend als dé gezaghebbende stem op het gebied van de Italiaanse keuken. Deze nieuwste editie bevat 100 recepten met het allerlekkerste ingrediënt op aarde: chocolade. Daarnaast leer je met 30 basistechnieken, allemaal met stap-voor-stap fotografie, de verschillende manieren om met chocolade te werken, zoals temperen, glazuren en het maken van decoraties.
Pure chocolade, melkchoc...
Hot sauce
2024 || Hardcover || Heatsupply BV || Lannoo
Wie bij hot sauce spontaan denkt aan zwetende mensen met een gepijnigde gezichtsuitdrukking... tja, dat hoort er ook bij.
Maar hot sauce is zoveel meer dan pepervreten voor de kick!
Van mild tot wild, fruitig, zoet of lekker umami: de juiste saus kan een gerecht transformeren. Dit boek dompelt je onder in de wondere wereld van hot sauces, met tips over de beste blusmiddelen, pittige weetjes en myth-busting (nee, een zwangere vrouw bevalt niet sneller wanneer ze pikante dingen eet). Niet allee...