Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (5)

585,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Modernist Cuisine: The Art & Science of Cooking

Hardcover || Phaidon Press Limited

120,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

The Chocolatier's Kitchen

recipe book

2022 || Hardcover || The proud collective of Callebaut Chefs || Lannoo

The Chocolatier's Kitchen herbergt een heerlijk avontuur voor professionele chocoladelovers. Ontdek de recepten van World Chocolate Master Davide Comaschi en zijn vrienden en verras ieders smaakpapillen met bonbons, gevulde pralines, ijsbereidingen, chocoladespreads en nog zoveel meer. Deze meer dan 600 pagina's tellende chocoladebijbel zal je ongetwijfeld inspireren.

34,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Burp

The Other Wine Book

2021 || Hardcover || Bas Korpel e.a. || BIS Publishers

39,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

The Butcher’s Book English edition

Hardcover || Hendrik Dierendonck || Uitgeverij Kannibaal || met inkijkexemplaar

Hendrik and his father Raymond Dierendonck have created the benchmark for everything to do with meat. They supply only the highest quality products and have won the following of Belgium’s top chefs.

Hendrik is one of the pioneers of the international ‘nose-to-tail’ philosophy, in which literally every part of the slaughtered animal is used. He specialises in the processing and maturing of exceptional meat from the best breeds, including West Flemish Red cattle.

This is a revised edition...

24,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

St.Bernardus (UK)

2021 || Hardcover || Borgerhoff & Lamberigts