Zoekfilters
Resultaten (5)
maandag verzonden
Lekker Duurzaam
2023 || Hardcover || Barbara Creemers || Brave New Books
Verander de wereld; begin in je keuken. Met die slogan begin ik elke workshop duurzaam koken. Omdat ik er rotsvast van overtuigd ben dat een duurzame manier van koken niet alleen je eigen gezondheid ten goede komt, maar ook bijdraagt aan een leefbare planeet.
Als je het nu ook voelt kriebelen, maar meteen denkt: ‘Hoe?’, dan is dit het ideale boek voor jou. Want met eenvoudige, maar overheerlijke recepten, tips en lijstjes zet ik je op weg om duurzamer te koken. Ik leg je uit hoe ik mijn ...
maandag verzonden
Airfryer kookboek
Veelzijdige Internationale gerechten voor elk moment van de dag
2023 || Hardcover || Peter Friehling || Good Cook B.V.
Haal meer uit de airfryer: beyond bitterballen en patat
Het imago van de airfryer is de afgelopen periode
180 graden gekanteld: van ‘slank’ frituuralternatief
tot een wonderoventje waarmee je in een relatief
korte tijd − en dus energiebesparend − van alles
kunt bereiden. Maar wat dan allemaal en hoe? Peter
Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de
ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal
te benutten.
Stof je airfryer maar af en vergeet de bitterballen
en patat. Met ...
maandag verzonden
Het Slowcooker-kookboek
2023 || Hardcover || Sabine Koning || Becht || met inkijkexemplaar
Met een slowcooker én veelzijdige recepten voor elke dag kun je heel veel lekkere gerechten bereiden, dat bewijst Sabine Koning met 'Het slowcooker-kookboek'. Als oprichter van het superpopulaire platform OhMyFoodness weet Sabine als geen ander hoe je een lekker gerecht op tafel zet. Ook met een slowcooker, die je heel veel tijd en moeite bespaart en superveelzijdig is. In dit fijne kookboek deelt ze 80 originele dinerrecepten, van de welbekende stoofpotjes tot pasta's, wereldgerechten en kl...
Even More Basics to Brilliance
2023 || Hardcover || Donna Hay || Harper Collins UK
Donna Hay, Australia's most trusted and bestselling cookbook author, returns with a follow up to her much-loved bestselling classic, Basics to Brilliance.
When Donna Hay first launched her visually-stunning hardcover book Basics to Brilliance in 2016, she had no idea its pages would become home to some of her (and the country's!) most cherished cult recipes, including that failproof fall-apart slow-cooked beef brisket and the most addictive molten choc-chunk brownies.
In Even More Basics to B...
maandag verzonden
Food & Drink: Modernist Cuisine Photography
2023 || Hardcover || Nathan Myhrvold || Phaidon Press
Take a deep dive into Modernist Cuisine founder and photographer Nathan Myhrvold's ever-evolving fascination with food in his newbook Food & Drink: Modernist Cuisine Photography. This beautiful photo book features over 200 vibrant images showcasing food in new andsurprising ways. Myhrvold uses cutting-edge photography techniques that combine custom-built cameras and robotics with creativity, endless curiosity, and the willingness to get drenched with wine on occasion. The results are blue...