Airfryer kookboek

Veelzijdige Internationale gerechten voor elk moment van de dag

Voorzijde
Achterzijde
19,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel
ISBN: 9789461433060
Uitgever: Good Cook B.V.
Verschijningsvorm: Hardcover
Auteur: Peter Friehling
Druk: 1
Pagina's: 144
Taal: Nederlands
Verschijningsjaar: 2023
NUR: Koken en apparatuur

Haal meer uit de airfryer: beyond bitterballen en patat

Het imago van de airfryer is de afgelopen periode

180 graden gekanteld: van ‘slank’ frituuralternatief

tot een wonderoventje waarmee je in een relatief

korte tijd − en dus energiebesparend − van alles

kunt bereiden. Maar wat dan allemaal en hoe? Peter

Friehling laat met Airfryer kookboek zien wat de

ontelbare mogelijkheden zijn om de airfryer optimaal

te benutten.

Stof je airfryer maar af en vergeet de bitterballen

en patat. Met duidelijke instructies, en ook vooral

wat je maar beter kunt laten, geeft Airfryer kookboek

tientallen recepten waarmee je aan de slag kan.

Van bistro- en eetcafégerechten als quiche, cordon

bleu en tarte tatin tot en met Aziatische, Midden-

Oosterse en Latijns-Amerikaanse toppers.

Maak Thaise curry met viskoekjes of coxinha, een

Mexicaans kipgerecht. Verras je tafelgenoten op zoete

zaligheden als Baked Alaska en Midden-Oosterse

ma’amul-koekjes. Van appetizers als samosa’s of

paddenstoelentoast tot en met nagerechten als

rumbanaan en alles wat er tussenin zit. En uiteraard

mogen snacks als loempia’s, pizza’s en kipnuggets

niet ontbreken.