Zoekfilters
Resultaten (21)
maandag verzonden
Ramen Forever
recepten voor de perfecte ramen
2024 || Hardcover || Tim Anderson || Good Cook B.V.
IEDEREEN IS GEK OP RAMEN!
Ramen: een van de iconische Japanse gerechten en
geliefd over de hele wereld. Er zijn oneindig veel
variaties op ramen en er zijn geen echte grenzen.
De ramencultuur kenmerkt zich door creativiteit
en innovatie en dat zie je terug in Ramen Forever,
het nieuwste kookboek van dé expert van de Japanse
keuken, Tim Anderson.
Ramen Forever is niet alleen een prachtig uitgevoerd
kookboek maar is tevens hét handboek voor iedereen
die zich wil verdiepen in ramen: van het ze...
maandag verzonden
Ti amo Roma
Authentieke recepten uit de Italiaanse grootstad
2024 || Hardcover || Lisa NIESCHLAG || Centrale Uitgeverij Deltas
Ontdek de verrukkelijke smaken van Rome in dit prachtige gebonden kookboek! Van een schuimige cappuccino bij het ontbijt tot een smeuïge risotto op de piazza bij zonsondergang, het leven in Rome draait om zalige zomeravonden, prachtige architectuur en vooral heerlijk eten. Ga mee op een culinaire wandeling door 'la città eterna' met 50 authentieke recepten en duik in de Romeinse cultuur en geschiedenis met behulp van de inspirerende foto's en reisverhalen. Breng de Italiaanse keuken thuis o...
maandag verzonden
Classic French Recipes
2024 || Hardcover || Ginette Mathiot e.a. || Phaidon Press B.V.
A stunning collection of the very best French recipes from the foremost authority on home-cooking in France
Italia con gusto e amore
Roadtrip to the roots of Italian cuisine
2024 || Hardcover || Annet Daems || Lannoo
Travel to the roots of Italian cuisine. Annette Canini Daems guides you through the country where food is not merely a product, but a whole culture. She guides you on a wonderful road trip through the 20 regions of Italy and introduces the unknown dishes of each place. Every region, every place has its own kitchen, because Italy is so much more than just pasta... Discover the cucina povera and how certain dishes were created out of necessity, but always with taste and passion. Annette tells t...
maandag verzonden
Makkelijke noedels
Dagelijkse recepten, van instant tot udon
2024 || Hardcover || Pippa Middlehurst || Good Cook B.V.
NOEDELGERECHTEN IN 10, 20 OF 30 MINUTEN KLAAR!
In Makkelijke noedels deelt de Londense Pippa
Middlehurst meer dan 60 veelzijdige noedelgerechten
die snel en eenvoudig te maken zijn. Alle
recepten zijn op basis van diverse kant-en-klare
noedels en geïnspireerd op de ingrediënten, technieken
en smaken uit Oost- en Zuidoost-Azië. De
recepten zijn verdeeld in drie hoofdstukken waarmee
je met pak ‘m beet 10, 20 of 30 minuten makkelijke
noedelgerechten op tafel tovert, zónder in te leveren
op...
Persian Feasts
Recipes & Stories from a Family Table
2024 || Hardcover || Leila Taghinia-Milani Heller e.a. || Phaidon Press B.V.
maandag verzonden
Mangiamo!
70 authentieke recepten en verhalen uit Noord- & Midden-Italië
2024 || Hardcover || Sarah Puozzo || Lannoo
Met dit boek stap je tussen de plooien van het massatoerisme en in de voetsporen van de Venetiaanse culinair journaliste en (tv-)kok Sarah Puozzo. Mangiamo! is een reisgids die leest als een roman en je kennis laat maken met unieke culinaire en culturele belevingen in Noord- en Midden-Italië. Van mystieke wijn proeven met de paters van de Karmelietenorde in Veneto tot het eten van fluweelzachte tortellini van de godin Venus in Emilia-Romagna. Het boek is verrijkt met leestips voor onderweg e...
maandag verzonden
Ramadan Genüsse: Südasiatische Rezepte für den heiligen Monat: Ramadan Kareem und frohes Kochen!
Beleben Sie Ihre Iftar- und Suhoor-Tische mit traditionellen südasiatischen Gerichten, perfekt für den Ramadan.
2024 || Paperback || Fridaus Yussuf || Bookmundo
Entdecken Sie die kulinarischen Freuden des Ramadan mit diesem inspirierenden Kochbuch, das eine Fülle an Rezepten für Suhoor und Iftar bietet. Von nahrhaften Frühstücksideen, die Energie für den Tag liefern, bis hin zu köstlichen, herzhaften Gerichten, die das Fastenbrechen zu einem wahren Festmahl machen – dieses Buch ist ein Muss für jeden, der den heiligen Monat mit Geschmack und Tradition zelebrieren möchte. Neben den Rezepten enthält das Buch praktische Tipps zur Lebensmittel...
maandag verzonden
Das große Brotbuch: Eine Reise durch die Brotkulturen der Welt –
Die Kunst des Backens von Kontinent zu Kontinent
2024 || Paperback || Erika Walter || Bookmundo || met inkijkexemplaar
„Das große Brotbuch: Eine Reise durch die Brotkulturen der Welt“ ist ein umfassendes Kochbuch, das die Kunst des Brotbackens in seiner ganzen kulturellen und historischen Tiefe präsentiert. Dieses Buch bietet eine sorgfältig kuratierte Sammlung von Rezepten aus aller Welt – jedes sorgfältig ausgewählt, um seine einzigartige Herkunft und Bedeutung zu illustrieren. Von der Zubereitung des perfekten französischen Baguettes bis hin zur Herstellung von Injera aus Äthiopien – dieses ...
maandag verzonden
Grieks!
Recepten voor elke dag
2024 || Hardcover || Georgina Hayden || Good Cook B.V.
Meer dan 100 recepten voor de thuiskok van Georgina Hayden
De Griekse thuiskeuken van Georgina Hayden
kenmerkt zich door eenvoudige maaltijden voor elke
dag, die weinig inspanning kosten maar wel overheerlijk
zijn: van traditionele gerechten ‒ al dan niet
met een twist ‒ tot specialty’s, waarmee je je vrienden
& familie op speciale gelegenheden verrast, mogen
uiteraard niet ontbreken.
Ga Grieks! met de meer dan 100 recepten van Georgina
Hayden. Van doordeweekse maaltijden zoals
pastitsi...