Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (4)

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Ottolenghi het kookboek / Druk 2

2019 || Hardcover || Yotam Ottolenghi e.a. || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

'De gerechten van Ottolenghi zijn van een onweerstaanbare schoonheid en zijn boeken hebben dezelfde uitstraling: levendige smaken, heldere kleuren en fantastische, eenvoudige ideeën voor gerechten die een combinatie zijn van Midden-Oosterse en Italiaanse smaken.' Nigella Lawson

De naam Ottolenghi heeft de laatste jaren met een onstuitbare gang onze harten en keukens veroverd. Ottolenghi staat voor een eigenzinnige mix van vooral Midden-Oosterse smaken, royaal en verrassend gebruik van kruiden...

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Sweet

2022 || Hardcover || Yotam Ottolenghi e.a. || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Volmaakt luchtig biscuitgebak, op smaak gebracht met kruiden en citrus, een met poedersuiker bestoven, superkruimelig koekje rechtstreeks uit de oven... Er is weinig dat ons zo'n geluksgevoel kan geven als deze zoete verleidingen.

In Sweet keert Yotam Ottolenghi terug naar waar zijn culinaire avonturen ooit begonnen: in de patisserie.

33,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Simpel

2022 || Hardcover || Yotam Ottolenghi || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

Eenvoud? Het lijkt onwaarschijnlijk bij een kookboek van Yotam Ottolenghi, maar zijn nieuwe kookboek SIMPEL staat vol met eenvoudig te bereiden gerechten, zonder af te doen aan de typische Ottolenghi-smaak of verrassing. Van avocadoboter op toast met tomatensalsa, heerlijke saffraan-mosterdscones

met cheddar en piccalilly tot burrata met gegrilde druiven en basilicum of een

bevroren munt-en-pistache-chocoladecake.

SIMPEL bevat gerechten die een lust voor het oog zijn en verleidelijk smaken. M...

39,99
Vandaag besteld,
morgen verzonden
+
Bestel

Nopi

2016 || Hardcover || Yotam Ottolenghi e.a. || Fontaine Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar

'NOPI' bevat ruim honderd nieuwe recepten die hij samen met zijn chef-kok Ramael Scully schreef. Scully's onmiskenbaar Aziatische roots gecombineerd met de Midden-Oosterse stijl die we van Ottolenghi kennen leveren onweerstaanbare gerechten op als Geroosterde eendenborst met hazelnoot-bierboter en de NOPI-klassieker Burrata met bloedsinaasappel, korianderzaad en lavendelolie. Met 'NOPI' bewijst Ottolenghi eens te meer waarom we hem en zijn eten in onze harten hebben gesloten.

Yotam Ottolenghi...