Zoekfilters

Uitgever
Carrera (3)
Taal
Nederlands (4)
Verschijningsjaar
2023 (2)

Resultaten (5)

33,99
Vóór 16:30 uur besteld,
vandaag verzonden
+
Bestel

Van scone tot teacake

Brits gebak hartig en zoet

2024 || Hardcover || Regula Ysewijn || Carrera

In Van Scone tot Teacake, een ode aan de uitgebreide en florerende Britse bakcultuur, geeft Regula Ysewijn haar 100 favoriete Britse recepten voor zoet en hartig gebak. Van de fruitbreads en hartige imposante pies waar de Britten beroemd om zijn tot onbekendere koekjes en taartjes voor bij de iconische Afternoon tea. Taart, cake, koeken, scones, buns, pies, brood en ander zoet en hartig gebak zijn verstrengeld met de identiteit van Britten dat zie je ook bij de recepten in dit boek.

33,95
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Dark Rye and Honey Cake

Festival baking from the heart of the Low Countries

2023 || Hardcover || Regula Ysewijn || Veltman Distributie Import Books

Celebrated author Regula Ysewijn explores sweet and savoury bakes from Antwerp to Amsterdam.

27,50
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Authentieke Belgische cafés

Hardcover || Regula Ysewijn || Luster Uitgeverij

Dit boek is een ode aan de authentieke cafés in België, aan de cafébazen en -bazinnen die er achter de toog staan, en aan de stamgasten die er hun pintjes komen drinken. Het is ook een pleidooi om zorgzaam om te springen met het Belgische café-erfgoed; we beschouwen de cafés immers al veel te lang als vanzelfsprekend, waardoor ze erg kwetsbaar zijn geworden, ondanks hun belang voor de gemeenschap en de cultuurgeschiedenis.

Regula Ysewijn is een Belgisch schrijfster, culinair historica e...

31,99
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Pride & Pudding

De geschiedenis van de Britse pudding

2020 || Hardcover || Regula Ysewijn || Carrera

Culinair fotografe Regula Ysewijn neemt je in Pride and Pudding mee op reis door de fascinerende culinaire geschiedenis van Groot-Brittannië en vertelt waarom de Britse keuken ten onrechte een slechte naam kreeg.

Via authentieke en historische gerechten, die in dit boek door Regula weren vertaald naar recepten voor de 21ste eeuw, kun je de lang vergeten smaken opnieuw ontdekken. Laat je inspireren door de trots van de Britse keuken... de pudding: van eeuwenoude hartige puddings zoals de Schot...

35,00
Vandaag besteld,
maandag verzonden
+
Bestel

Van wafel tot koek

Gebak uit het hart van de Lage Landen voor alle feesten van het jaar

2023 || Hardcover || Regula Ysewijn || Carrera

Regula verbeeldt met haar verhalende fotografie en recepten het landschap van de rijke bakcultuur van de Lage Landen. Van het donkere roggebrood en de honingkoek die de ruggengraat vormden van een dagelijks feest op het bord tot lang vergeten recepten. Er zijn wafels en winterbroden voor de twaalf dagen van Kerstmis, pannenkoeken voor Lichtmis en Carnaval, krakelingen voor de vastentijd, vlaai en gefrituurde bollen voor Kerstmis en alle kruidige lekkernijen die ons meteen aan Sinterklaas en S...