Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (2)

27,50
Leverbaar vanaf 3 juni
+
Bestel

De Italiaanse keuken van Amallfi

Zonovergoten recepten van de magische kust

2023 || Hardcover || Ursula Ferrigno || Edicola Culinair

In Italië staat eten voor cultuur en is koken een gevolg van geografie, geschiedenis en religie. ‘De Italiaanse keuken’ is in feite een lappendeken van lokale en regionale keukens.

De familie van de vermaarde top-kok Ursula Ferrigno komt uit het zuiden van Italië, net ten zuiden van Napels: de Amalfikust. De streek staat wereldwijd bekend als een van de mooiste plekken van Italië: adembenemende wegen die omhoog kronkelen over de heuvels, pastelkleurige huizen die overhellen richting z...

29,50
Leverbaar vanaf 30 mei
+
Bestel

Gerechten met Schotse whisky

Gekookt & Gestookt

2024 || Hardcover || Hans Offringa e.a. || Edicola Culinair

Een fraai vormgegeven boek van twee whiskykenners – de een kookt ermee, de ander schrijft erover. Chef Stef Roesbeke, eigenaar van het in whiskykringen welbekende restaurant De Cluysenaer in Kluizen bij Gent, creëerde 40 gerechten bij 40 Schotse whisky’s die hij samen met whiskyauteur par excellence Hans Offringa heeft uitgekozen. Beide heren werden zoals gewoonlijk bijgestaan door hun muzes Krien en Becky.

Vis, vlees, vegetarisch, voor elk wat wils en zo is het ook met de gekozen whisky...