Zoekfilters

Verschijningsjaar
2019 (2)
2020 (2)
Verschijningsvorm
Hardcover (4)

(6)

12,50
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 11,88
+
Bestel

Puur Pasta

70 overheerlijke, weldadige en originele recepten

Hardcover || Laura Santtini || Edicola Culinair

Restaurateur, auteur en food ondernemer Laura Santtini is een van 's werelds meest bekende experts op het gebied van smaak en gezonde en lekkere voeding en bovendien schrijfster van vele bekroonde culinaire bestsellers. Haar inspiratie en passie vond zij in het restaurant dat haar Italiaanse ouders in 1984 openden in het Londense Belgravia en waarvan zij inmiddels zelf de eigenaresse is.

Deze zomer maakt Laura voor het eerst de 'overstap' naar het Europese vaste land met de verschijning v...

27,50
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 26,13
+
Bestel

Bunzlau

stoer en lekker koken voor familie en vrienden

Hardcover || Yo'S Yo's Kitchen || Edicola Culinair

Stoer en lekker koken voor familie en vrienden.

Heerlijke verrassende en eenvoudige recepten, zoveel mogelijk bereid in het gezellige Bunzlau Castle servies.

Pure ingrediënten vormen de basis voor mooie voorgerechten, eerlijke en stoere hoofdgerechten, kleurrijke bijgerechten en verleidelijke nagerechten.

Een perfect kook-en beleefboek voor alle Bunzlau Castle liefhebbers en ook voor iedereen die houdt van gezellig tafelen met vrienden en familie, maar niet van eindeloos in de keuken staan.

27,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 26,55
+
Bestel

Selamat Makan

800 Blauwe hap recepten uit de kombuis van de Koninklijke Marine

Hardcover || Wouter Rademakers || Edicola Culinair

“Een unieke schat, een nationale schat. Heel gauw kopen!” – De Telegraaf

“Aanmonsteren geblazen voor operatie blauwe hap.” – Het Parool

“De nieuwe Indonesische bijbel!” – Defensiekrant

“Heel fijn ! “ – NRC Handelsblad

Selamat Makan is een unieke verzameling van ruim 800 kenmerkende en zeer smaakvolle ‘blauwe hap’ recepten. Auteur Wouter Rademakers diende decennia lang bij de Koninklijke Marine en heeft met zijn grote voorliefde voor de Indonesische keuken dit gew...

24,95
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 23,70
+
Bestel

De smaken van Italië

Over streekproducten, specialiteiten en de Italiaanse cultuur

Paperback || Marie Florence van Es || Edicola Culinair

Italianen zijn in staat om van weinig ingrediënten iets bijzonders te maken. Zo’n beetje elke streek, stad of dorp gaat prat op een eigen, soms eeuwenoude specialiteit.

Al die specialiteiten vormen het fundament van de rijke Italiaanse eetcultuur die veel verder gaat dan pasta en pizza.

Marie Florence van Es verdiept zich al jaren in de Italiaanse keuken. Voor dit boek verzamelde en beschreef ze tal van streekproducten, ingrediënten, lokale gerechten en bereidingswijzen. Het resultaat is...

32,50
Levertijd: 48 uur
met 5% korting 30,88
+
Bestel

Pardiz

Recepten en verhalen uit Perzië

Hardcover || Manuela Darling - Gansser || Edicola Culinair

Pardiz, paradijs, een kookboek met heerlijke recepten uit Perzië en het Midden-Oosten waar exotische kruidenmengsels en verse producten van de lokale markt hand in hand samen gaan.

Via recepten, verhalen en prachtige sfeerfoto's geeft Manuela Darling ons een inkijkje in de ziel van het oude, rijke Perzië. Een cultuur met een eeuwenoude traditie van gastvrijheid. We gaan op reis langs theehuizen, worden wij gastvrij ontvangen hoog in de bergen bij de Kaspische Zee en natuurlijk mag de Pe...

19,95
Leverbaar vanaf 2 november
met 5% korting 18,95
+
Bestel

Makkelijk en Snel

Vlees, vis en vegetarisch binnen 30 minuten op tafel

Paperback / softback || Brenda Hoff || Edicola Culinair