Zoekfilters

Geen verdere filters gevonden

Resultaten (3)

19,99
Leverbaar vanaf 5 juni
+
Bestel

Koken met zeewier

Ruim 50 gezonde gerechten met de zilte smaak van de zee

2024 || Hardcover || Anne Fleur Sanders e.a. || Lannoo

Zeewier bevat de zogenaamde vijfde smaak, 'umami' en heeft een positief effect op je gezondheid omdat het vitaminen, mineralen, antioxidanten en goede vetten bevat. In ons land zijn zo’n 12 verschillende soorten verkrijgbaar, die zich van elkaar onderscheiden in smaak, uiterlijk en bereidingswijze. Het ene wier is heerlijk om rauw te eten, het andere is gekookt of gebakken op z'n best. In dit boek zet Anne Fleur Sanders de eigenschappen van de verschillende wieren op een rij en geeft ze rec...

27,99
Leverbaar vanaf 20 november
+
Bestel

Oats day long

70 havermoutrecepten van energiek ontbijt tot compleet diner

2024 || Hardcover || Anse Vanmassenhove e.a. || Lannoo

De voordelen van havermout zijn ontelbaar: het zit boordevol eiwitten, vezels, vitamine B en mineralen, het verlaagt je cholesterol en het risico op verschillende ziekten en het bevat géén gluten. En bovenal, het is superlekker en hot! In Oats day long brengen broer en zus Vanmassenhove, dé specialisten bij uitstek met tien havermoutbars, het verhaal van het buitengewoon interessante graan: waar het vandaan komt, welke soorten er zijn, hoe het bewerkt wordt, wat je er allemaal ...

19,99
Leverbaar vanaf 5 juni
+
Bestel

Sushi & ceviche

60 verrassende recepten met verse vis

2024 || Hardcover || Carrie Solomon || Lannoo

Sushi, sashimi, ceviche, pokébowl, tartaar, carpaccio, en nog veel meer. De culinaire trend van verse vis nam de laatste jaren een vlucht. Goed voor het figuur en een geweldige bron van eiwitten en mineralen. Met Sushi & ceviche maken hobbykoks en visliefhebbers in 60 recepten en met prachtige fotografie een inspirerende wereldreis langs bereidings- en conserveringstechnieken van duurzame vis. Inclusief recepten voor sauzen en kruiden, lunches en salades, bowls en schotels om te delen. Van H...