Zoekfilters
› Joyce Staneke-Meuwisse... (8)
› Boek Cadeau (5)
› Teun Van Buuren (5)
» Toon alle opties (29)
› Miljonair Mindset (4)
› Chef Kok (3)
› Gold Arts Books (3)
› Originele Cadeaus (3)
› Wendy Somers-van Gils (3)
› Wim Beijl (3)
› Albert Kooy (2)
› Anne Fleur Sanders (2)
› Ans Linders (2)
› Anya van de Wetering (2)
› Carrie Solomon (2)
› Drukte Gezonde (2)
› Elise Gruppen-Schouwer... (2)
› Jasper Alblas (2)
› Joris Vermeer (2)
› Kuniyoshi Ohtawara (2)
› Leefstijl Boeken (2)
› Marcel Voskens (2)
› Marie-Josee Koks (2)
› Marinus Noordenbos (2)
› Nina de Bruijn (2)
› Olette Freriks (2)
› Overig (2)
› Ries Van Kuijk (2)
› Sergio Herman (2)
› Sharon de Miranda (2)
› Stathis Papaloukas (2)
› Steven Raichlen (2)
› Brave New Books (54)
› Centrale Uitgeverij De... (16)
› Terra (14)
» Toon alle opties (22)
› Veltman Uitgevers B.V. (9)
› Mijnbestseller.nl (8)
› Lannoo (7)
› Vrije Uitgevers, De (7)
› Boekscout (4)
› Rebo Productions (4)
› Carrera (3)
› Exhibitions Internatio... (3)
› CLF Media B.V. (2)
› Davey Jones Publishing (2)
› Edicola Culinair (2)
› Jasper Alblas (2)
› KMuitgevers (2)
› Karakter Uitgevers BV (2)
› NBC - Hokkai (2)
› Nijgh & Van Ditmar (2)
› Spectrum (2)
› Studio 100 NV (2)
› Van Dishoeck (2)
› Van Halewyck (2)
› Voedingscentrum Nederl... (2)
Resultaten (220)
Elke dag lekker koken
101 inspirerende recepten voor iedereen
Hardcover || Centrale Uitgeverij Deltas || met inkijkexemplaar
In elk gezin luidt dagelijks dezelfde vraag: 'Wat eten we vanavond?' Gelukkig biedt dit kookboek een antwoord met meer dan 150 eenvoudige, voedzame en vooral lekkere gerechten. Is je inspiratie op of heb je behoefte aan iets verrassends op het menu? Naast klassiekers zoals spaghetti bolognese, hamburgers en cordon bleu, brengt dit kookboek ook de internationale keuken op tafel. Een heerlijke dhal uit India, chili con carne uit Mexico of
taboulé uit het Midden-Oosten: elke dag heb je wel wat ...
morgen verzonden
Technieken & recepten voor het bereiden van gerechten op hout
2018 || Hardcover || Karen Adler e.a. || Veltman Uitgevers B.V. || met inkijkexemplaar
Hout op voorraad? Zou wel moeten!
Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook.
En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om te koken op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek! Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank ‒ buiten en binnen.
morgen verzonden
De Nieuwste Nederlandse Keuken
Beestachtige groenten
2023 || Hardcover || Albert Kooy || KMuitgevers
‘Mijn recepten zijn gericht op geweldige bereidingen voor groenten, waar dierlijke ingrediënten alleen nog gebruikt worden voor smaak. In de Nieuwste Nederlandse Keuken staan groenten centraal en zijn de recepten vereenvoudigd zodat iedereen de gerechten makkelijk kan bereiden. De ‘5 principes van de Nieuwste Nederlandse Keuken’ maken het makkelijk en duidelijk waar je op kan letten als je het eten van de toekomst wilt eten!’
‘In de ‘Nieuwste Nederlandse Keuken’ koken we met mi...
morgen verzonden
GRIP OP JE GEWICHT
In balans met je maagverkleining
2022 || Hardcover || Marie-Josee Koks || Vrije Uitgevers, De || met inkijkexemplaar
Een compleet voedingsboek boordevol gezonde inspiratie. Met een 6-weeks dag tot dagmenu inclusief boodschappenlijst en keuze recepten.
Terug naar een gezonde basis, terug naar grip op je gewicht.
morgen verzonden
Soep-er
Soep uit alle uitkhoeken van de wereld voor elke dag van het jaar
2023 || Hardcover || Janine de Roode || Terra
Knolselderijsoep met chorizo en langzaam gegaarde kaneelappeltjes. Zoete aardappelsoep met kokosmelk. Of geroosterde rodebietjessoep met een crumble van pistache? Dankzij de heldere stap-voor-stap uitleg van Janine de Roode, oprichter van Utrechts eerste soepbar Soep-er, maak je de heerlijkste soepen nu zelf thuis. Je vindt soep in alle uithoeken van de wereld, of het nou een lunch, tussendoortje, voorgerecht of een vullende avondmaaltijd is. En er is een soep voor elk seizoen. Kies voor een ...
morgen verzonden
Eat this meat
70 unieke, eenvoudige vleesgerechten
2023 || Hardcover || Blendbrothers || Lannoo
In dit derde deel binnen de Eat this-reeks delen de Zeeuwse broers Hendrik en Kamiel Buysse hun liefde voor kwalitatieve ingrediënten met een een creatieve twist. Met hun jarenlange buitenlandse ervaring pimpen ze moeiteloos 45 eenvoudige bereidingen tot bijzonder smakelijke gerechten. Creatief, gedurfd en met vlees in de hoofdrol!
morgen verzonden
Weekend diners / druk 1
lekker thuis tafelen voor iedereen
Paperback || Marie-France Hertens || Brave New Books
Lekker en culinair koken in het weekend.
Binnen handbereik voor iedere amateurkok. Met verse producten die eenvoudig te verkrijgen zijn. Goede duidelijke omschrijvingen met serveer- en wijntips.
Alle gerechten zijn voorzien van een kleurenfoto.
Gerechten die er top uitzien en heerlijk zijn. Maak een restaurantmenu thuis.
morgen verzonden
Mijn Burgers
2023 || Paperback || Teun Van Buuren || Teun van Buuren Kookboeken
“Mijn Burgers” is een kookboek vol met het meest gegeten fastfood gerecht ter wereld, de hamburger.
U begrijpt dat ik met mijn kookboeken serie niet achter kan blijven.
Daarom is mijn zesde kookboek geheel gewijd aan de hamburger.
In het boek starten we met de voorbereidingen, daarna de basis gerechten zoals broodjes en sauzen. In het boek vervolgen met vleesburgers, visburgers, vegetarische burgers, gevogelteburgers en internationale burgers.
Kortom met dit boek en de hamburgers hoeft ...
morgen verzonden
Terug naar mijn Roti (Heruitgave)
een smaakvolle ontdekking van Suriname
Hardcover || Ramon Beuk || Uitgeverij Marmer Boeken BV
'Als kleine jongen stond ik vaak naast mijn moeder in de keuken. Ik was onder de indruk van elke beweging die ze maakte. Maar wat mij het meest fascineerde was dat ze bij het serveren van de gerechten de mensen oprecht blij maakte. Dat wilde ik ook kunnen.' - RAMON BEUK
'Terug naar mijn Roti' is een persoonlijke zoektocht vol impressies, emoties en intieme ontmoetingen. Al reizend, etend en kokend neemt Ramon Beuk de lezer mee op een culinaire ontdekkingsreis door zijn Suriname. Het toont "de ...
morgen verzonden
een dagboek
vol recepten
2022 || Paperback || Ans Linders || Brave New Books || met inkijkexemplaar
eitje bakken
voor bereiding
1 ei
klein boter
koekenpan