Zoekfilters

Auteur
E. Lockefeer (5)
R. van Midde (4)
Kees Benschop (3)
» Toon alle opties (4)
Verschijningsjaar
2020 (15)
2019 (9)
2018 (5)
» Toon alle opties (5)

Studieboeken (48)

27,45
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 26,08
+
Bestel

Keuzedeel - ondernemerschap mbo commercieel plan - MBO-KD-K0165-CP

ondernemerschap mbo commercieel plan

2022 || Paperback || OVD-Educatieve Uitgeverij || OVD Educatieve Uitgeverij

Het blended lesmateriaal Commercieel plan bestaat uit 3 hoofdstukken en bevat theorie, vragen, opdrachten, toetsen, bronmateriaal en PowerPointpresentaties. De vragen en opdrachten zijn zowel in het boek als online te maken.

Deze module kan ingezet worden voor het keuzedeel Ondernemerschap (K0165) of in iedere opleiding waarin ondernemen centraal staat.

PERSPECTIEF is de blended lesmethode voor alle niveaus van retail en logistiek in het mbo. Met het praktijkgerichte materiaal bereiden studen...

38,00
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 36,10
+
Bestel

InBusiness Commercieel Algemene economie Leerwerkboek + licentie

2020 || Paperback || ThiemeMeulenhoff bv || met inkijkexemplaar

37,00
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 35,15
+
Bestel

Marketing & Sales voor de horeca - deel 1 / Druk 3

2018 || Paperback || Ellen van Kooten || SVH

Het theorieboek Marketing & Sales voor de horeca deel 1 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp marketing & sales in de horeca.

In dit boek maak je kennis met het marketingconcept, de bedrijfstak horeca en verschillende bedrijfstypen. Daarbij hoort natuurlijk ook het bestuderen van consumentengedrag en het maken van omzetprognoses. De theorie uit dit boek helpt je du...

37,00
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 35,15
+
Bestel

Marketing & Sales voor de horeca - deel 2 / Druk 3

2018 || Paperback || Ellen van Kooten || SVH

Het theorieboek Marketing & Sales voor de horeca deel 2 behoort tot de PlanBoek methode. Het is een naslagwerk en doe-boek voor managers/ondernemers horeca (niveau 4) en biedt een brede theoretische basis over het onderwerp marketing & sales in de horeca.

In dit boek maak je kennis met de marketingstrategie en marktgericht ondernemen. Je leert hoe je de mogelijkheden van de 6 P’s kunt inzetten als basis voor een bedrijfsplan. De theorie uit dit boek is een goede basis voor het uitvoeren van...

49,25
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 46,78
+
Bestel

Evenementenorganisatie | combipakket

Doelgericht.info

2018 || Paperback || T. Ras-Marees e.a. || Boom

In de titel Evenementenorganisatie komen verschillende onderwerpen aan bod zoals soorten evenementen, doelstelling evenementen, offertes, organisatie, draaiboek, programmaonderdelen, vergunningen, beveiliging, communicatie, financiën, uitvoering en evaluatie. Evenementenorganisatie kan gebruikt worden binnen de opleidingen:

- Medewerker marketing en communicatie

- Medewerker evenementenorganisatie.

Dit combipakket bestaat uit een theorieboek en een licentie die toegang geeft tot de digitale ...

36,50
Levertijd: 7 werkdagen
met 5% korting 34,68
+
Bestel
23,75
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Basisdeel marktonderzoek

2018 || Paperback || R. van Midde e.a. || Edu'Actief

In het boek Basisdeel marktonderzoek komen verschillende onderwerpen aan bod zoals marktonderzoek, marktonderzoeksmethoden, marktonderzoeksproces, enquête, exportmarktonderzoek en trends. Basisdeel marktonderzoek kan gebruikt worden binnen de opleidingen:

- Marketing medewerker

- Assistent communicatie medewerker

- Medewerker evenementenorganisatie.

Basisdeel marktonderzoek is een bronnenboek bestemd voor het eerste leerjaar en wordt geleverd met een licentie. Deze licentie geeft u 1 jaar...

36,00
Levertijd: 3 werkdagen
+
Bestel

Logistiek management | Editie 2019

2019 || Paperback || M. Kempeneers || Edu'Actief

76,95
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 73,10
+
Bestel

Recht voor de Horeca / Druk 5

2018 || Paperback || Frank H.J.M. ten Berge || Noordhoff

Recht voor de Horeca is hét juridische standaardwerk voor de horecaopleidingen in het beroepsonderwijs.

Deze vijfde druk is geheel herzien en aangepast aan actuele ontwikkelingen. Zo zijn de meeste foto’s door nieuwe vervangen en zijn onderwerpen als crowdfunding, blurring, franchiseovereenkomsten en flexibele arbeidscontracten toegevoegd.

Alle opdrachten en cases zijn vernieuwd en in dit boek opgenomen. Verder is deze druk opnieuw ingedeeld, waardoor het nog gemakkelijker is geworden voor...

39,00
Levertijd: 3 werkdagen
met 5% korting 37,05
+
Bestel