Zoekfilters
Van Dishoeck (6)
morgen verzonden
52 weekmenu's en boodschappenlijstjes
2008 || Paperback || W. van Hoeven || Van Dishoeck
Elke week: 1 boodschappenlijstje, 2 personen, 5 lekkere maaltijden
Niet meer nadenken over wat je vanavond weer moet eten... Niet meer elke dag naar de winkel voor boodschappen... Geen ingrediënten over die je toch niet meer gebruikt...
Wilma van Hoeven biedt de lezer in 52 weekmenu's één handige boodschappenlijst per week, met vijf snel klaar maaltijdrecepten voor twee personen, waarmee je de hele week lekker eten op tafel zet. Wilma maakt gebruik van seizoensgebonden ingrediënten, waard...
morgen verzonden
Eetymologie
de oorsprong van gerechten en ingredienten
2008 || Paperback || J. Kahn || Van Dishoeck
Dat sinaasappels oorspronkelijk uit China komen, weten de meeste mensen wel. Maar dat doughnuts uit Nederland komen en dat begrafnisrys ook gegeten wordt op bruiloften, is bij velen onbekend. Eetymologie beschrijft de herkomst van ruim zestig bekende, uiteenlopende gerechten en ingrediënten en geeft bijbehorende recepten.
morgen verzonden
Studentenkookboek
Paperback || Essen || Van Dishoeck
Bijna iedere student heeft last van tijd- en geldgebrek. Vaak schiet het eten er het eerst bij in. Daarom dit studentenkookboek, al vele malen herdrukt en aangepast aan de hedendaagse behoeften. Het is een praktisch en overzichtelijk ingedeeld kookboek met gemakkelijke, snelle en vooral niet te dure recepten. Er staan zeer smakelijke vegetarische, eenpans-, pasta-, en rijstgerechten in. Verder komen soepen, groente-, kip-, vis- en vleesgerechten en natuurlijk overheerlijke toetjes aan bod. Ze...
morgen verzonden
Het kliekjeskookboek (Heruitgave)
2008 || Paperback || Lydia Tuijnman || Van Dishoeck
Dit Kliekjeskookboek laat zien hoe makkelijk het is om een heerlijk gerecht te maken van een restje. De kliekjes vormen de hoofdbestanddelen van de 101 recepten in dit boek. Zo kun je een heerlijke ragout maken van vleesresten, een gekruide koek van een restje rijst, een lekker pasteitje van wat overgebleven macaroni en pestokoekjes van een beetje oud brood.
Lydia Tuijnman vertelt je ook hoe je paneermeel en croûtons kunt maken en hoe je een restje wijn, kaas en zelfs schilletjes kunt verwer...
morgen verzonden
Zilveren Lepel
2014 || Hardcover || Asterisk || Van Dishoeck || met inkijkexemplaar
Hoeveel nieuwe kookboeken ik ook binnenkrijg, er zijn er altijd een paar die ik blijf openslaan, hoe lang is ze ook al heb.De Zilveren Lepel, hét naslagwerk van de Italiaanse keuken, is zo'n kookboek. Sam de Voogt - NRC
Zeg je Italiaans koken, dan zeg je De Zilveren Lepel.
Het is dé bijbel van de authentieke Italiaanse keuken. In Italië wordt De Zilveren Lepel al meer dan zestig jaar verkocht en van generatie op generatie doorgegeven. Dit standaardwerk wordt steeds bijgewerkt, zo...
morgen verzonden
Fast, fresh, simple / Druk 2
160+ snelle recepten, verse ingredienten en handige tips
Paperback || Donna Hay || Van Dishoeck
Slimme tips en snelle trucs om eenvoudige, lekkere en prachtige gerechten voor 2 personen op tafel te zetten.
Donna Hayskookboek fast, fresh, simple bevat meer dan 160 snelle recepten, verse smaken en simpele achter-de-handjes voor elke dag en iedere gelegenheid. Het boek is opgebouwd uit drie delen: Het hoofdstuk 'fast' met hartige en zoete gerechten voor mensen met weinig tijd. In een halfuurtje staat er een indrukwekkend gerecht op tafel! Het hoofdstuk 'fresh' gaat over het bereiden van kl...