Manteau (3)
morgen verzonden
De mosterd van Meus
2024 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau
Zijn passie voor dagelijkse kost doet Jeroen Meus de wereld rondtrekken. Want ‘wie de plat national echt wil begrijpen, moet eerst het land en de mensen beleven’. In de keukens van alledaagse mensen ontdekt Jeroen bijzondere verhalen, plaatselijke ingrediënten en nieuwe recepten, die allemaal in dit boek verzameld werden. Met als extraatje: de reportagefoto’s die hij overal maakte.
morgen verzonden
Seizoenskost
2024 || Hardcover || Jeroen Meus || Manteau
In Dagelijkse kost op Eén kookt Jeroen Meus volgens de seizoenen. In Seizoenskost bundelt hij 200 recepten, stuk voor stuk klaargemaakt met liefde en passie.
Van echte klassiekers tot verrassende veggie stoofpotjes, frisse salades, pittige soepen en snelle pasta’s.
Ongecompliceerde gerechten, kraakhelder uitgelegd.
Smakelijk en gevarieerd, kortom: eten om te koesteren.
morgen verzonden
Sous-Vide koken thuis
VacuĆ¼mgaren voor maximaal smaakbehoud
2024 || Paperback || Steven Sanders e.a. || Manteau
Sous-vide is een eenvoudige kooktechniek waarbij voedsel vacuĆ¼m gegaard wordt in water met een constante temperatuur onder de 99 graden. Daardoor behoudt het voedsel zijn volle smaak en gaan er geen waardevolle voedingsstoffen verloren. Je serveert gegarandeerd een perfect gegaard gerecht. De techniek wordt al jaren in de horeca gebruikt, maar vindt nu ook haar weg naar de thuiskok. Sous-vide koken thuis is de ideale gids en inspiratiebron.
In de inleiding gaan de auteurs dieper in op de koo...